News & Features 30 jan., 2020

Photo wall inspiration: altijd terugdenken aan de leuke momenten

Photo wall inspiration: altijd terugdenken aan de leuke momenten

Ben jij naar een leuk festival, evenement of borrel geweest en heb daar leuke foto’s aan overgehouden? En is jouw prikbord te vol of oogt het rommelig? See Tickets heeft een aantal ideeën om jouw herinneringen te vereeuwigen op een speciale plek:

 

Lijstjes

fotolijsten strakke lijsten

Je kan jouw foto’s mooi ophangen in verschillende lijsten maar ook in dezelfde lijsten voor een strakkere look. Zo wordt een kale muur gemakkelijk een echt stukje kunst. Losse lijsten koop je per stuk bij verschillende winkels. Klik hier voor strakke lijsten.

Tip: antiekwinkels hebben mooie lijsten die nog meer sfeer aan de foto geven!

 

Touwtjes spannen

touw met licht touw

Heel makkelijk is een paar touwtjes of draden (ijzerdraad is mogelijk) te spannen en hier met knijpertjes de foto’s aan vast te plakken.

Optioneel: je kunt ook lichtjes ophangen in plaats van een touw om de fotomuur een wat warmere look te geven.

Geen zin om thuis op zoek te gaan naar knijpers? Klik hier en hier voor een totaalpakket!

 

Klembord

klembord

Een iets prijzigere fotomuur maar wel een uniek idee: papierklemmen. Deze hang je op met een spijker en het leuke is: niet alleen foto’s maar ook andere handige herinneringen kun je hiertussen hangen! Bijvoorbeeld je tandarts afspraak.

Klik hier voor papierklemmen!

 

Ophangen op kleur

foto's op kleur

Zonder al het gedoe van extra benodigdheden is het ook leuk als de foto’s gewoon naast en onder elkaar worden opgehangen, als deze in rechte lijnen en ook nog eens op kleur worden ingedeeld is het een echte eyecatcher op je muur.

Je kunt ervoor kiezen de foto’s in vormen op te hangen, zoals bijvoorbeeld een hartje.

 

Nog niet genoeg herinneringen om in te lijsten? Kijk hier wat er dit weekend te doen is en maak een nieuwe herinneringen die je kunt ophangen!