News & Features 25 nov., 2019

Check de party agenda van de Sint

Check de party agenda van de Sint

Sinterklaas is natuurlijk druk bezig met pakjesavond maar dat betekent niet dat hij en zijn pieten geen feestjes pakken. Deze harde werkers hebben ook een uitlaatklep nodig. Check hier de favoriete feestjes en optredens van de Sint.

 

2 december - The Paper Kites

Sint gaat zeker even langs bij de Paper Kites in Paradiso. Hier kan hij heerlijk wegdromen om zijn stress voor pakjesavond te even te vergeten. The Paper Kites is een indie rock-folk band uit Melbourne. Afgelopen jaar hebben ze een nieuw album uitgebracht voor any mood you’re in. Of je nou moe bent, je alleen voelt, of hopeloos verliefd bent, bij deze band kun je voor alles terecht.

Samen met Sinterklaas en zijn pieten in de grote zaal van Paradiso staan? Hier koop je tickets.

 

3 december -  Tino Martin

Tino Martin

Wist je dat…. de Sint houdt van Hollandse gezelligheid? Tino Martin’s show in Leiden is dé plek voor de goedheiligman om nummer na nummer uit volle borst mee te zingen. Tino Martin is een Nederlandse zanger en vooral bekend om zijn nummers Zij weet het, Jij liet me vallen, Later als ik groot ben en Doe wat je wil. In de wintermaanden gaat hij op theatertour door heel Nederland. 

Extraatje: op 1 en 2 mei geeft Tino nog twee legendarische shows in de Ziggo Dome. Koop hier je tickets.

 

4 december - Pauls Nummer 1 show

Pauls nummer 1 show

De Sint is op 5 december natuurlijk te vinden bij de bekende show Sint & Paul pakken uit. Om zich voor te bereiden op de grote dag gaat de Sint op 4 december alvast in het publiek zitten bij de andere show van Paul: Pauls nummer 1 show. In deze show worden zijn gasten uitgedaagd: ze spelen een quiz die draait om alles wat op nummer 1 staat in Nederland. Aan het eind van de show wint één van de gasten maar ook iemand uit het publiek!

Wil jij bij de opnames zijn? Hier scoor jij je plekje in de zaal.

 

5 december - !!! (Chk Chk Chk)

!!! (Chk Chk Chk)

Zelfs op de grote dag trekt Sinterklaas zijn stoute schoenen aan. Na het brengen van de pakjes is hij te vinden in de Bitterzoet. Hij gaat naar !!! (Chk Chk Chk), een dance-punk band uit de USA. De band kwam onlangs uit met de dubbele single 'Ur Paranoid/Off The Grid'. Dit is hun eerste nieuwe werk sinds 'Shake The Shudder' uit 2017. Hun nieuwe album staat vol met aanstekelijke muziek die beïnvloed is door disco, funk, punk, house en afrobeat. De Amerikaanse band werd in 1996 opgericht in Californië en luidde samen met bands als LCD Soundsystem, Bloc Party en The Rapture een nieuw tijdperk van indie-rock in.

Tickets koop je hier.

 

6 december - Sint's Boat party

Helaas geen tickets verkrijgbaar.

Deze party is guestlist only: exclusief voor Sint en zijn pieten...
De stoomboot wordt omgetoverd tot een party paradijs, dat hebben ze wel verdiend na al het harde werk.