News & Features 10 jan., 2020

Champagne. Waarom alleen met oud en nieuw?

Champagne. Waarom alleen met oud en nieuw?

Het is al meer dan een week 2020 maar dat betekent niet dat je geen champagne meer kan drinken! Zie hier het bewijs dat het prima is om de lijn van oudejaarsavond door te trekken en gewoon die fles champagne erbij te pakken. Het leven mag elke dag gevierd worden. 

1. Je hebt een goede workout sessie gehad

Sporten is een hele prestatie! Je mag trots zijn op jezelf. Als dat niet reden genoeg is, champagne bevat in tegenstelling tot andere alcoholische dranken veel minder calorieën en is daarmee één van de meest dieetvriendelijke alcoholische versnaperingen. Dus voor alle fitgirls en fitboys: waarom zou je het laten bij maar één glas? Na het sporten verdien jij die hele fles! Delen mag, hoeft niet. 

2. Het regende vandaag een keer niet

Een dag zonder regen op ons stukje van de wereld? Dat maken we niet vaak mee. Als dit een beetje onwennig voelt, ga dan voor die champagne shower. Leuker! En lekkerder.

3. Je was van plan morgen je huis op te ruimen, dan kun je vanavond dus nog een feestje geven!

Nodig je vrienden uit en geef een feestje! Reden genoeg om de bubbels erbij te halen. Heb je daarnaast meteen een goed excuus om je vrienden mee te laten helpen met die opruimsessie.

4. Het is eindelijk weekend

Even vrij van verplichtingen en tijd voor ontspanning. TGIF! Treat yourself luxury style.

5. Last but not least: je verdient het gewoon!

Do we need to say more?

Cheers!