Nieuws & Berichten

Nieuw Deze Week

See Tickets Weekend Guide - 12, 13, 14 januari

Aankomend weekend worden er op veel plekken in Nederland de dansschoenen weer aangetrokken. Zo kan je onder andere in Rotterdam, Maastricht, Eindhoven en Amsterdam terecht voor de meest uiteenlopende evenementen. Hier moet wat voor jou tussen zitten! Zing jij het liefst uit volle borst mee bij de Vrienden van Amstel LIVE of laat jij je helemaal meenemen door de Tech-House klanken door Aphere?

De Vrienden van Amstel LIVE - 11 t/m 26 januari
Dit jaar vindt alweer de 26e editie van De Vrienden van Amstel LIVE plaats. De grootste kroeg van Nederland heeft voorgaande jaren de line-up altijd geheim gehouden tot de eerste show was geweest. Dit jaar verliep dat anders en is de hele line-up van tevoren gepubliceerd! 

Sta jij te popelen om artiesten als Guus Meeuwis, Acda en de Munnik, DI-RECT, Son Mieux, The Opposites en vele anderen te zien? Dit jaar zijn er maar liefst 14 shows, dus dat is 14 keer genieten van de beste Nederlandse artiesten! Moet jij hierbij zijn? Bemachtig dan snel jouw ticket op het officiële ticketshop (beperkt aantal tickets) of het resale platform

Tickets: De Vrienden van Amstel LIVE vanaf €43,75.

Native Tone (Complex) - 12 januari
Echoes van de Native Tone jungle zullen weer te horen zijn dit weekend! Het Tech-House dj duo Asphere zal een onvergetelijke avond neerzetten. Ze zullen je namelijk meenemen op een 6-urige lange reis, waarbij ze hun voelbare energie naar het publiek weten over te brengen met hun eigen unieke sounds.

Tickets: Native Tone vanaf €12,00.

80's 90's & 00's Radio Party - 13 januari
Op dit jaarlijkse feest kan jij de lekkerste hits uit de 80’s, 90’s en 00’s verwachten waar je niet stil op kan blijven staan. In het Klokgebouw in Eindhoven zijn aankomend weekend drie aangeklede area’s te vinden met elk een ander decennium als thema. Wil jij langs alle verschillende jaren van je jeugd lopen voor een nostalgische trip met de goede, oude nummers van vroeger? Dan moet je hier zeker bij zijn!

Tickets: 80's 90's & 00's Radio Party vanaf €21,00

Het Sieraad - 13 januari
Op loopafstand van het historisch centrum van Amsterdam bevindt Het Sieraad zich, een meer dan 100 jaar oude ambachtsschool die al wat jaren als club functioneert. Dit weekend zijn de artiesten Adana Twins, Mees Salomé Collé en Hedda Stenberg daar op het nachtprogramma te vinden. De Adana Twins zijn bekend om het mixen van de jaren 80 ritmes in combinatie met unieke house klanken. Daarnaast is labeleigenaar en dj/producer Collé een van de meest veelbelovende talenten van Nederland. Zijn eigen tracks worden niet alleen door hem, maar ook door de grootste dj’s gedraaid!

Tickets: Het Sieraad vanaf €19,00.



Wil jij op de hoogte blijven van aankomende evenementen en toekomstige winacties? Volg ons dan op Instagram en Facebook en schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief




[Beeld: De Vrienden van Amstel LIVE]

See Tickets Weekend Guide - 5, 6, 7 januari

Ben jij al bijgekomen van een knallend oud en nieuw? Maak je borst maar nat, want het eerste weekend van 2024 staat alweer voor de deur! Dit weekend is er van alles om het nieuwe jaar goed in te luiden of om inspiratie op te doen voor je goede voornemens. Lees dus snel de eerste See Tickets Weekend Guide van het jaar en kijk wat er tussen zit voor jou!

ISU EK Afstanden - 5 t/m 7 januari
Voor wie dit jaar goede voornemens heeft om wat sportiever bezig te zijn, is er in het eerste weekend van 2024 het Europese Kampioenschap Langebaan. Pak deze kans om ‘s werelds beste schaatsers in actie te zien en de Nederlandse schaatsers aan te moedigen, zodat zij de gouden medaille binnen kunnen halen! 

Kom jij Jutta Leerdam, Joy Beune, Irene Schouten, Marijke Groenewoud, Jenning de Boo, Kjeld Nuis, Patrick Roest, Janno Botman en meer schaatsers supporten op de sprint of lange afstandswedstrijden? Beleef dit ware Oranjefeest in levende lijve!

Tickets: ISU EK Afstanden vanaf €20,50.

Kerstcircus Nijmegen - t/m 7 januari
Nog even blijven hangen in de feestdagen? Beleef de kerstmagie opnieuw tijdens de 12e editie van het Kerstcircus Nijmegen. Dit weekend is de laatste kans om de fijne sfeer op het Kerstcircus Nijmegen van deze editie nog mee te maken. Een ideaal uitstapje voor het hele gezin! Een bezoek aan het Kerstcircus is namelijk leuk voor jong én oud, met de meest waanzinnige en diverse acts. Zo zit je het ene moment op het puntje van je stoel door alle spanning en het andere moment kan je niet stoppen met lachen!

Tickets: Kerstcircus Nijmegen vanaf €16,21.

Tim Knol & The Wandering Hearts - 6 januari
Zin in wat muziek dit weekend? In de Grote Zaal van het prachtige Paradiso zal zaterdag Tim Knol & The Wandering Hearts optreden. Tim Knol brak zelf op jonge leeftijd door als muzikant waardoor hij op grote evenementen als Pinkpop, Lowlands en Oerol mocht optreden voor massa's mensen. De muzikant is zichzelf een paar keer goed tegen gekomen maar voelt zich momenteel beter dan ooit en heeft zichzelf opnieuw uitgevonden. En dat is ook terug te horen in zijn muziek! Geniet van de muziek zoals je gewend bent van Tim dit weekend in Paradiso! Same sound, different suit.

Tickets: Tim Knol & The Wandering Hearts €23,00.

Essence of Trance - 7 januari
Dit weekend al knallend beginnen? Essence of Trance strijkt zondag neer in Paradiso en het belooft er één te worden om niet te missen! Maak je klaar voor de grootste editie ooit, die dit keer voor het eerst overdag plaatsvindt. Trance in de evenementenagenda van Paradiso is een uniek fenomeen. Wees er dus snel bij, want na twee uitverkochte edities zal het met deze bizarre line-up ook weer voller dan vol zijn in de Grote Zaal van Paradiso. Met artiesten als Digital Culture, RAM, Faith Mark, Richard Durand kan je dit feestje niet missen. Koop snel je ticket!

Ticket: Essence of Trance €41,00.


Wil jij op de hoogte blijven van aankomende evenementen en toekomstige winacties? Volg ons dan op Instagram en Facebook en schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!


[Beeld: Unsplash]

In de Spotlight: Het Amsterdamse Winterparadijs

Ben jij klaar voor het grootste en mooiste winterevenement van Nederland? Volgende week openen de deuren van Het Amsterdamse Winterparadijs en kan je van 14 tot 30 december genieten van winterse activiteiten, unieke attracties, heerlijke optredens en lekkere hapjes en drankjes in de RAI. Doe mee met onze unieke winactie als je dit niet wilt missen! 

Winterpret
Op Het Amsterdams Winterparadijs draait alles om magie, gezelligheid en onvergetelijke momenten. Met meer dan 20 activiteiten is er zowel aan jong als oud gedacht. Zo kunnen de kleintjes bijvoorbeeld genieten van de winterpret op de kinderschaatsbaan, hun favoriete sneeuwprinsessen ontmoeten, knutselen in de Sneeuwvlokjes Kidsclub, een rondje maken in de draaimolen en een bezoekje brengen aan het poppentheater. Voor de (jong)volwassenen is er ook genoeg te beleven. Zo is er een curling baan en een schaatsbaan om de winterse sfeer te ervaren en kan je na afloop van de lichamelijke inspanningen heerlijk genieten en feesten in het Après-Ski dorp. Ook is er gedacht aan de echte avonturiers die geen last hebben van hoogtevrees. Durf jij in de 40 meter Hoge Zweefmolen? Of in de gloednieuwe Wonder Helling? Voel de adrenaline door je lichaam stromen, terwijl je zwaait over Amsterdam met vrienden of naar beneden glijdt op de glijbaan. Raak je niet uitgekeken? Je kunt het hele Winterparadijs bekijken vanaf de top van Het Reuzenrad! 

Winterse hapjes en drankjes
Op Het Amsterdamse Winterparadijs mag natuurlijk geen glühwein of warme chocolademelk ontbreken. Jezelf op een andere manier lekker opwarmen? Verzamel met z’n allen rondom de vuurkorf op het Winterplein en rooster marshmallows aan het knisperend vuurtje voor de ultieme winterbeleving. Geniet van een breed assortiment van winterse gerechten, traditionele lekkernijen en meer op Het Foodparadijs. De food line-up is nog niet bekend, maar ook dit jaar vind je er de meest populaire horecazaken uit Amsterdam met hun pop-up restaurant. Kortom, smullen maar!

Muzikale magie
Wat is een winterfair zonder muziek? Het entertainment programma van Het Amsterdamse Winterparadijs staat vol met optredens. Een van de grootste headliners  zijn Tino Martin en Flemming, die verschillende dagen op Het Muziekpodium zullen staan. Daarnaast staan onder andere Zoë Tauran, Xander de Buisonjé, Emma Heesters, Turfy Gang, Jeroen van de Boom en Yves Berendse op het muzikale programma om het publiek te betoveren en er een groot feest van te maken. Liever zelf de artiest uithangen? Geef je eigen concert voor vrienden en familie tijdens Karaoke!


Tickets zijn beschikbaar vanaf €25,00. 



[Beeld: Het Amsterdamse Winterparadijs]

See Tickets Weekend Guide - 24, 25 en 26 november

Het is weer vrijdag! In deze nieuwe See Tickets Weekend Guide staan weer de leukste evenementen voor je uitgelicht. Het weekend heeft uiteenlopende evementen voor ons in petto. Zo kan je dit weekend in de RAI terecht als je gek bent op auto’s en op verschillende plekken in land als je fan bent van hardstyle, Nederlandstalige muziek of alternatieve indiepopmuziek. 

Fully Charged - 24 t/m 26 november 2023
Ben jij fan van auto’s en geinteresseerd in duurzame technologie? De RAI in Amsterdam wordt dit weekend omgetoverd tot een grote valhalla voor liefhebbers van elektrische mobiliteit. Van verschillende voertuigen in de meest modernste jasjes tot presentaties over groene energie. Kom jij alles ontdekken op het gebied van duurzame innovaties? 

Tickets: Fully Charged vanaf €23,50.

REBELLiON - 25, 26 november 2023
Dit weekend brengt REBELLiON totale verduistering en chaos naar Haaren met het thema ‘The Eclipse’. Het festival pakt dit jaar extra groot uit. Voor het eerst bestaat het festival uit twee dagen en kunnen fans genieten van de grootste raw hardstyle artiesten, zoals Cryex, D-Sturb, Dual Damage, Aversion en Sickmode. Van bijzondere b2b’s en liveacts (check: The Purge) tot de meest waanzinnige visuals en lasershows. Een neon jungle ligt op je te wachten om ontdekt te worden!

Tickets: REBELLiON vanaf €54,95

RoosendaalNL - 25 november 2023
Voor een gezellige dag moet je dit weekend in Roosendaal zijn. Daar wordt namelijk het gezelligste meezingfeest van Brabant gehouden! Op het podium staan onder andere Marco Schuitmaker, John de Bever, Django Wagner en John West. Heb jij jouw stembanden al opgewarmd? 

Tickets: RoosendaalNL vanaf €26,75. 

Isaac Anderson in Tolhuistuin - 25 november 2023
Aanstaande zaterdag staat de singer-songwriter Isaac Anderson in de Tolhuistuin. De frontman van de voormalige band In Hingsight, die in 2014 uit elkaar ging, begon in 2021 aan zijn solocarrière. Zijn debuut EP ‘Love in Conversation’ was meteen een succes dankzij de aanstekelijke popmelodieën en energieke gitaren. Ook op TikTok kent Anderson populariteit; zijn nummer ‘Get Me Out Alive’, dat over sociale ongemakkelijkheid op feestjes gaat, is een hit geworden op het sociale media kanaal. Oplettende fans kunnen Anderson ook wel herkennen als de gitarist en vocalist bij de wereldtour van Louis Tomlinson. 

Tickets: Isaac Anderson vanaf €19,00.


Wil jij op de hoogte blijven van aankomende evenementen en toekomstige winacties? Volg ons dan op Instagram en Facebook en schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!



[Beeld: Unsplash]

De beste winterevenementen voor jou op een rijtje!

Deze winter hoef je zeker niet binnen te blijven zitten, want dit koude seizoen brengt een scala aan onvergetelijke evenementen om de wintermaanden op te fleuren. Wij hebben onze favoriete evenementen voor jou op een rijtje gezet! Van magische kastelen tot bruisende muziekfestivals, dit zal in dit blog allemaal voor jou voorbij komen!

Tomorrowland Winter editie - 16 tot 23 maart 2024
Als het gaat om de beste winterevenementen dan is Tomorrowland Winter er zeker een die niet mag ontbreken in onze lijstje! Dit jaar zal alweer de vierde editie plaats vinden en wordt het wederom een magische beleving! Het thema van deze editie is ‘Amicorum Spectaculum’, wat samenkomen van vrienden betekent en een perfect past bij Tomorrowland dat staat voor eenheid. Beleef van 16 tot 23 maart 2024 een ongekende tijd samen met vrienden en met The People of Tomorrowland in Alpe d'Huez in Frankrijk. Tijdens dit spectaculaire festival kun jij genieten van de witte Franse pistes in combinatie met de meest bizarre en oogverblindende stages, waar de beste hits worden gedraaid door meer dan 100 artiesten waaronder Afrojack, Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Lost Frequencies, Steve Aoki de stages zullen beklimmen. Ga jij dit jaar op wintersport deluxe? 

Tickets: Tomorrowland Winter

De Lumineuze Nachten - 7 december 2023 tot 7 januari 2024
Wil jij de kerstvakantie nog wat magischer en specialer maken? Tijdens De Lumineuze Nachten wordt Kasteel de Haar in Haarzuilens helemaal omgetoverd, zodat jij op een wonderbaarlijke manier de geschiedenis van Kasteel de Haar kan ontdekken via indrukwekkende video mapping op het kasteel, het Châtelet, de Kapel en de oude kasteelpoorten. Het belooft een uniek lichtfestival te worden tijdens deze bijzondere wandeling van ongeveer 60 minuten die jong en oud zal betoveren.

Tickets: De Lumineuze Nachten

Liquicity Winterfestival - 29 december 2023
Als jij liever je dagelijkse stappen doel behaald door de hele dag los te gaan op de beste drum & bass hits, dan moet je in Eindhoven zijn! Bij Liquicity Winterfestival in het Klokgebouw sluit jij het jaar af in stijl. Maak hier nog je laatste onvergetelijke herinneringen van 2023 samen met je beste beste vrienden, op de beats van onder andere Technimatic, Arcturius, Fox Stevenson en Styke!

Tickets: Liquicity Winterfestival

Het Amsterdamse Winterparadijs - 14 tot 30 december 2023
In de RAI in Amsterdam zal dit jaar weer het  grootste winterevenement van Nederland plaatsvinden waar jij bij moet zijn! De leukste winterse activiteiten staan op het programma, zoals schaatsen, het reuzenrad, de zweefmolen of langlaufen. Ook wordt de gezellige kerstsfeer helemaal compleet gemaakt met een ruim aanbod aan kerstkraampjes waar je lekkere hapjes of drankjes kan halen, en natuurlijk veel kerstversiering. Is dit nog niet genoeg voor jou? Dan kan je ook nog langs gaan bij het mega gezellige muziekpodium waar dagelijks optredens zijn van bekende artiesten zoals Flemming, Tino Martin, Jeroen van der Boom, Bilal Wahib, Emma Heesters en meer!

Tickets: Het Amsterdamse Winterparadijs

Het Amsterdamse Winterterras - 23 november tot 10 december 2023
Het grootste winterterras van Amsterdam opent op 23 november weer de poorten van de Gashouder, zodat jij drie weken lang kan gaan genieten van heerlijk eten, lekker drinken en de beste hitjes! Daarnaast is er in de Gashouder ook nog van alles te doen. Niet je doorsnee terras dus. Ga jij bijvoorbeeld je beste vrienden verslaan in een potje sjoelen of ping-pong? Of blijf jij liever zitten en doe je mee aan een fanatiek bordspel. Het kan allemaal bij Het Amsterdamse Winterterras! Koop snel je kaarten en mis het niet!

Tickets: Het Amsterdamse Winterterras



Kortom, het wordt een gezellige winterperiode met deze winterse evenementen! Wil jij heel het jaar geen enkel evenement meer missen? Volg ons dan op Instagram en Facebook en schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!

See Tickets Weekend Guide - 17, 18, 19 november

Duik in het ultieme weekendavontuur, waar elektronische beats en fantastie werelden samenkomen! Fan van hardstyle, hardcore of trance? Laat je dit weekend verleiden door snelle tempo’s, stevige bass kicks en hyptonitiserende en dromige melodieën. Voor de comic fanaten is er een episch evenement waar cosplayers, gamers, comic helden, k-pop liefhebbers en meer samenkomen. Dit weekend belooft een symfonie van muzikale en creatieve vibes!

Terug Bij Af - 18 november
Heb jij zin om dit weekend lekker ouderwets te raven? Bij Terug Bij Af word je meegevoerd op een muzikale reis terug in de tijd. Aankomende zaterdag verzamelen de grondleggers van Hardcore zich in Graffitihal The Loods in Roosendaal en kan je van 14:00 tot 23:00 knallen op de heerlijkste hardcore Millenium-tracks met snoeiharde kicks en dikke melodielijnen. In area 2 kan je terecht voor een meer donker randje en een hardere stijl. Check de line-up hier!

Tickets: Terug Bij Af vanaf €29,75

Qlimax - 18 november
Ook in de GelreDome kan je aankomend weekend genieten van hardere stijlen. Daar vindt namelijk weer een nieuwe editie van ‘s werelds bekendste indoor hardstyle evenement plaats. Qlimax brengt weer de beste hardstyle artiesten bij elkaar. Zo heeft de organisatie Q-Dance ervoor kunnen zorgen dat het legendarische duo Showtek op het podium staat, nadat ze in de afgelopen 10 jaar maar één keer op Nederlandse bodem hebben gestaan tijdens een surprise optreden op Defqon in 2017. Verder staan op de line-up onder andere  Blademasterz, Phuture Noize, Warface en Deadly Guns.

Tickets: Qlimax vanaf €99,00

White Moon in Warehouse - 18 november
Zin in een lekker feestje waarvoor je je moet verkleden? White Moon - Het Magisch Winterparadijs vindt zaterdag plaats in Warehouse. De line-up vind je hier. Van trance naar hardstyle, je kan heerlijk los gaan. De dresscode is wit gecombineerd met zwart, roze, goud & zilver. 

Tickets: White Moon vanaf €48,75

Dutch Heroes Comic Con - 18, 19 november
Over verkleden gesproken, dit weekend kunnen liefhebbers van cosplay, anime, comics, games en meer helemaal los gaan tijdens Dutch Heroes Comic Con! Nog inspiratie nodig? Check gauw onze blog, waar we je toffe ideëen geven voor jouw epische outfit. Haal je ticket vandaag nog, want voor je het weet is het evenement uitverkocht.

Tickets: Dutch Heroes Comic Con vanaf €35,00


Wat ga jij doen dit weekend? Laat het ons weten via onze Facebook of Instagram account! Wil jij op de hoogte blijven van alle komende evenementen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.



[Beeld: Unsplash]

Dit waren de highlights van ADE 2023

Het heeft even geduurd, maar we zijn er bij See Tickets eindelijk uit wat de highlights van de afgelopen ADE-editie zijn. Van 18 tot en met 22 oktober heeft Amsterdam 5 dagen gefeest en genoten van de beste internationale en nationale dj's tijdens de 27e editie van het Amsterdam Dance Event. Ook het See Tickets team is aardig wat feestjes afgegaan om jou te voorzien van de top 3 beste acts, die je de komende tijd zeker in de gaten moet houden!

Adriatique
Adriatique was op de vrijdag de hoofdact op Awakenings, dat gehouden werd in de technotempel van Amsterdam. Nadat onder andere Innellea en ÂME het publiek weten op te hypen met hun EDM- en deephouse-tracks en de sfeer er goed in zit met wat stikstofkanonnen en vlammenwerpers, wordt het stokje overgenomen door het Zwitserse duo. Wat volgt is een epische muzikale reis met een bijzonder schouwspel in de Gashouder. Adriatique weet het publiek compleet te veroveren met hun betoverende en hypnotiserende techno. Op de stevige bassen en sentimentele vocalen licht The Orbiter van lichtkunstenaar Nick Verstond boven de hoofden van de menigte op. Als een soort halo om de iconische discobal in de Gashouder, krijgt de draaiende cirkel veel bekijks. Met de verbluffende visuals en de stevige set van de twee naamgenoten (Adrian Shala en Adrian Schweizer), bereikt de avond een hoogtepunt.

Wil jij de betoverende tracks van Adriatique in real life ervaren? Op zaterdag 9 december slaan de Belgische Hangar en Paradise City Festival de handen ineen voor 'day rave' in Gare Maritime. De Zwitsers zijn van de partij met een 4 uur durende set. De allerlaatste backstage tickets zijn nu beschikbaar!

Tickets: Maritim Invites Adriatique – Hangar & Paradise City vanaf €102,50.

Peggy Gou
Op de laatste zondag van ADE bracht de Zuid-Koreaanse Peggy Gou haar Gou Talks feest naar DGTL in de NDSM-loods. De dj brak in 2019 door met haar hit 'Starry Night' en drukt sindsdien haar unieke stempel op de internationale dance community. Met een mix van house en techno, vermengd met subtiele invloeden vanuit haar Koreaanse roots, brengt Peggy een onmiskenbare energie naar de draaitafels. Naast deze verfrissende sound, heeft haar onweerstaanbare charme ervoor gezorgd dat Peggy een sterrenstatus heeft bereikt. Zo stond het publiek flink te juichen toen Peggy, tijdens de set van Carista, alvast even haar usb inplugde op het podium. Wanneer de dj dan eindelijk begint aan haar set vliegen alle mobieltjes in de lucht, terwijl iedereen een glimp van de vrouw probeert te vangen. Peggy bewijst met haar set dat er geen grenzen zijn en weet het publiek ook wat meer stevigere en intense technotracks te serveren. Het hoogtepunt is wanneer ze de muziek stopt om het publiek aan te spreken en haar volgende track '(It Goes Like) Nanana' aankondigt. Je kan het al raden; het publiek werd helemaal gek.

Zodra Peggy Gou weer in Nederland of België te vinden is, hoor je het van ons!

KI/KI
De Amsterdamse KI/KI heeft sinds 2018 snel naam gemaakt als nieuw talent in de elektronische muziekscene. Deze Nederlandse sensatie creëert een hypnotiserende mix van techno en acid, doordrenkt met een rauwe, ongepolijste energie die de dansvloer in vuur en vlam zet. Ook tijdens afgelopen ADE heeft de redelijk nieuwe dj ontzettend geknald met KI/KI All Night Long; een rave van maar liefst 8 uur lang met KI/KI in de spotlight, terwijl haar medecollega's continu het stokje doorgeven in een epische b2b-estafette. De avond begint samen met Sarkawt Hamad, die house en techno combineert met rock, dromerige pop en klanken met invloeden vanuit haar Iraakse roots. Vervolgens neemt Mama Snake het trance-stokje over. Het duurt niet lang voordat beide dames de meest verschillende genres door elkaar mixen. Zo wordt Overmono's Rosalía-remix met een dancehall-jasje uitgebreid, waar vervolgens plots hardstyle doorheen gaat. Het is allemaal kneitergek en het publiek houdt ervan. Het meest fenomenale moment van de avond is toch wel wanneer Armin van Buuren opeens naast KI/KI staat. Een bijzondere b2b, waarvan iedereen die het niet kon meemaken nu ontzettend FOMO heeft. Samen heeft het tweetal loeihard gedraaid en de tent compleet omver geblazen, terwijl de twee aan het glunderen waren van plezier op het oorverdovende gefluit van het publiek.

De energie van KI/KI voelen? Op oudejaarsdag draait ze zowel in Nederland als in België, namelijk op Awakenings en in Kompass Klub.

Tickets: Awakenings vanaf €95,00 / Kompass Klub vanaf €31,25.



[Beeld: Awakenings / The Media Nanny]

De beste outfits voor Heroes Dutch Comic Con!

Heroes Dutch Comic Con zal dit weekend weer plaatsvinden in Jaarbeurs Utrecht! Cosplay maakt een groot deel uit van dit gave evenement. Heb jij nog geen outfit klaarliggen en kan je wel wat last-minute inspiratie gebruiken? Van personages tot verschillende thema’s, wij hebben alle trends voor je in dit blog onder elkaar gezet zodat jij dit weekend de show kan stelen met jouw outfit!

Anime
De leukste personages kan je halen uit verschillende anime series. Denk bijvoorbeeld aan Naruto, One Punch Man, Hunter X Hunter, My Hero Academia, Demon Slayer, Attack on Titan of andere langverwachte releases. Ga gekleed als  jouw favoriete anime personage en ontmoet  bezoekers die dezelfde anime serie ook geweldig vinden. Op deze manier kan je connecten met andere bezoekers en coole foto’s maken. Wat dacht je van Luffy van One Punch Man? Met een korte jeansbroek, een rode shirt met knopen, slippers en een strohoed ben je al klaar. Nog een roze kimono liggen of ken je een plek waar je deze nog scoren of van iemand kan lenen? Ga als Nezuko van Demon Slayer. 

Gaming
Op eerdere edities van Heroes Dutch Comic Con was gamen ook een groot onderdeel van alle kostuums. Zo zagen we eerder al kostuums geïnspireerd op de volgende games voorbij zien komen: Minecraft, Among Us, The Legend of Zelda, Assassin’s Creed, Pokémon, Overwatch, Mario en natuurlijk het razend populaire Fortnite waar je veel verschillende karakters uit kan kiezen! 

Heb jij nog maar weinig tijd om je cosplay kostuum te maken? Dan is verkleed gaan als een Sim jouw redding! The Sims is een levenssimulatiespel, waarbij je echte personen digitaal kan namaken en hun leven kan bepalen. Het enige wat je nodig hebt om verkleed als Sim te gaan is een hoofdband met een groene diamant, zoals elke Sim ook heeft!

Superhelden
Ook superhelden zal je vaak voorbij zien komen vliegen op Heroes Dutch Comic Con! Een superhelden kostuum kan erg toegankelijk zijn, maar je kan het zo uitgebreid maken als je zelf wil. Een aantal toegankelijke cosplay kostuums in dit genre zijn bijvoorbeeld Batman, Superman, The Joker, Catwoman, Batgirl, Harley Quinn, Spiderman en zo zijn er nog veel meer superhelden waar jij gemakkelijk een pak voor kan halen!

Sci-fi
Voor fans van fantasy of sciencefiction films, zijn er een hoop personages te kiezen, waarbij je het zelf zo gek kan maken met  verschillende onderdelen voor je outfit. Denk aan personages zoals Frodo Ballings, Legolas of Gandalf uit The Lord of the Rings, Storm uit Marvel’s X-Men in haar iconische Mohawk Punk-era, Death uit Discworld of Darth Vader of een Stormtrooper uit Star Wars. Naast deze personages zijn er nog vele andere te kiezen. Kijk hierbij zeker naar wat jouw favoriete personage is en trek zo de aandacht van andere liefhebbers!


Heb jij in dit blog wat inspiratie opgedaan, maar nog geen ticket voor Heroes Dutch Comic Con? Er zijn nog enkele tickets beschikbaar! Wees er snel bij want de laatste tickets vliegen de digitale toonbank over!.

Tickets: Heroes Dutch Comic Con vanaf €35,00




Beeld: [Unsplash]

See Tickets Weekend Guide: 10, 11, 12 november

In zowel Maastricht als in Amsterdam blijft het zeker niet stil dit weekend! Qua elektronische muziek staat er weer genoeg op de planning. Of je nu meer van House, Techno of Hardstyle bent, een leuk event voor jou en je vrienden vinden zal dit weekend geen moeite kosten. In onze See Tickets Weekend Guide hebben wij leukste evenementen voor je uiteen gezet!

Claydrum presents VOXNOX TEN - 10 november
Het Berlijnse platenlabel VOXNOX viert op 10 november zijn 10e verjaardag in Complex Maastricht! Je zal hier omver geblazen worden door de elektronische beats van CLTX, de innovatieve sounds van Daria Kolosova en de niet zo terughoudende klanken van Kalte Liebe (live) en Emilija. Ook heeft VOXNOX deze editie nog een paar verrassingen voor je in petto. Dit bizarre techno evenement in Maastricht kan je niet missen!

Tickets: Claydrum presents VOXNOX TEN vanaf €19,00

Live for This: 10 Years of Warface - 11 november
Niet alleen VOXNOX bestaat dit jaar één decennium, maar ook Warface blaast dit weekend 10 kaarsen omver! Dit zal op 11 november gevierd worden in de iconische AFAS Live in Amsterdam en jij kan erbij zijn! Dit beloofd een avond te worden vol met verbazingwekkende samenwerkingen, de vetste  hardstyle sounds en een grote hoeveelheid aan adrenaline. Warface zal samen met Warforce (live), Adjuzt, Heavy Damage (live), N-Vitral, Rebelion en nog meer artiesten het dak eraf blazen tijdens deze onvergetelijke nacht.

Tickets: Live for This: 10 Years of Warface vanaf €61,60

Het Sieraad - 11 november
In Het Sieraad in Amsterdam worden dit weekend weer de lekkerste House sounds door de zaal gegooid. De Sluwe Vos en Samuel Deep zullen deze avond tijdens hun epische B2B-set de lekkerste funk-house hits laten horen, waar jij niet stil op kan staan. Ook door de beats van Dam Swindle en Eileen zal je willen dat deze avond nooit tot een einde komt. En dit allemaal in een meer dan 100 jaar oude, voormalige ambachtsschool met pilaren die lijken te eindigen in de ruimte, een glazen dak en de mooiste glas-in-loodramen. Zowel de muziek als de locatie beloven dat dit een mooie avond wordt!

Tickets: Het Sieraad vanaf €22,00


Welk genre gaat het voor jou worden dit weekend? Laat het ons weten via onze Facebook of Instagram account! Wil jij op de hoogte blijven van alle komende evenementen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.




[Beeld: Unsplash]

See Tickets Weekend Guide: 3, 4, 5 november

Het weekend staat weer voor de deur en zit dit keer vol variatie. Dit weekend is het namelijk mogelijk om zelf kilometers door het mooie offroad gebied in Nijmegen te rennen tijdens de Strong Viking Trail Run. Voel jij je minder actief, maar kijk je wel graag naar sport? Dan kan jij ook vanaf de zijlijn naar de ziekste bokswedstrijden kijken. 
Qua muziekevenementen staan er ook weer veel verschillende evenementen op de planning. Zo kan jij dit weekend naar de meest epische old school Hardcore artiesten luisteren in Maastricht of harde Rock (tribute)bands zien in Oss. Waar sta jij dit weekend?

Strong Viking Trail Run - 4 november
Op zaterdag 4 november zal een mooie afsluiter van het Strong Viking seizoen plaatsvinden op het bekende Viking terrein van de Berendonck in Wijchen. Hier heb JIJ dan ook de kans om aan de start (en finish) te staan van de Strong Viking Trail Run.

Deze editie van de Strong Viking Trail Run ren je door een mooi afwisselend gebied in Nijmegen met onder andere heide en zandverstuivingen, terwijl je de ene na de andere uitdaging aangaat. Zo zal je ook obstakels zoals beekjes, boomstammen en heuvels moeten trotseren. Ga jij voor de bekende Strong Viking afstanden: 4km, 7km, 13km of ren jij met de 21km een halve marathon? Bij deze editie is ook de 42km Trail Marathon als onderdeel toegevoegd. Kan jij het aan?

Tickets: Strong Viking Trail Run vanaf €22,45

LEGENDS of ROCK Tribute Festival XL - 4 november
Verbrand jij dit weekend je calorieën liever op een andere manier? De LEGENDS of ROCK Tribute Tour komt dit weekend langs Sporthal Rusheuvel in Oss voor een speciale XL editie. Dus maak je klaar om lekker headbangend op je favoriete (tribute)bands los te gaan! Op het mega podium zullen de beste tributebands alle hits en de beste albumsongs van hun muzikale helden over het publiek uitstorten. Samen met epische lichtshows en bizarre special effects zal dit een avond worden om nooit te vergeten. De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste (tribute)bands uit binnen- en buitenland een podium te bieden waardoor het publiek de ultieme live beleving ervaart. Met onder andere AC/DC door High Voltage, Metallica door Present Danger en Guns N’ Roses door Slash N’ Roses.

Tickets: LEGENDS of ROCK Tribute Festival XL vanaf €30,00

Glory Collision 6 - 4 november
Na ruim een jaar afwezigheid springt zwaargewicht kampioen Rico Verhoeven zaterdag terug de ring in! Hij zal hier zijn wereldtitel verdedigen tegen Tariq Osaro nu zijn knieblessure over is. Ook zullen hier vele andere wedstrijden te bewonderen zijn zoals Abena vs. Touchassie, Wisse vs Boapeah en nog veel meer. Dus heb jij zin in een avond vol adrenaline en spanning? Dan is dit de avond voor jou!

Tickets: Glory Collision 6 vanaf €35,00


Eén ding is dit weekend zeker, er zal intens genoten worden! Laat ons weten welke evenementen jij meepakt via onze Facebook of Instagram! Wil jij op de hoogte blijven van alle te gekke komende evenementen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.




[Beeld: Unsplash]

See Tickets Weekend Guide - 27, 28, 29 oktober

Al een beetje bijgekomen van het ADE weekend en nu al klaar voor het volgende feestje? Of doe jij het liever een weekend wat rustiger aan en aanschouw jij alle topschaatsers zittend vanaf de zijlijn? In onze See Tickets Weekend Guide zetten we de leukste evenementen op een rij.

Tim Burton’s Labyrinth - Nu te bezoeken
Kom binnen en ontdek de bijzondere wereld van filmmaker Tim Burton! Ben jij fan van de maker van  Edward Scissorhands, Charlie and the Chocolate Factory, Beetlejuice of Alice in Wonderland? In Tim Burton’s Labyrinth wordt je geleid door verschillende kamers die je een kijkje geven in het hoofd van deze artiest. Er zijn meerdere routes en jij bepaalt dus je eigen pad!

Geniet van deze boeiende, meeslepende ervaring terwijl jij je verdiept in de geest van Tim Burton. Tijdens deze unieke reis door het doolhof zijn in totaal maar liefst 150 originele werken van Tim Burton te ontdekken!

Tickets: Tim Burton’s Labyrinth vanaf €17,60

World Cup Kwalificatietoernooi - 27, 28, 29 oktober
Heb jij het laatste weekend van je herfstvakantie nog niet helemaal vol gepland? Dan is het World Cup Kwalificatietoernooi misschien wel de perfecte tijdsbesteding voor jou! Op dit schaatsevenement kan je een overdosis aan adrenaline, sport en genot verwachten. Het langebaanseizoen is namelijk weer van start gegaan in Thialf in Heerenveen.

Per individuele afstand plaatst de top vijf zich voor de eerste World Cups van het seizoen. Aan de start van de 1.500 meter voor vrouwen zijn vrijdag onder andere Nederlands kampioen Antoinette Rijpma-de Jong, Marijke Groenewoud en Irene Schouten te bewonderen. Jutta Leerdam focust zich dit keer op de 500 en 1.000 meter. Deze afstanden staan voor de zaterdag en zondag op de planning.

Tickets: World Cup Kwalificatietoernooi vanaf €13,50

40UP - 27, 28 oktober
Op vrijdag en zaterdag is het weer tijd voor de langstlopende clubavond van Nederland! Ben jij de 40 gepasseerd en heb je wel zin om heerlijk met de voeten van de dansvloer te gaan met leeftijdsgenoten? Dan is 40UP hier de perfecte gelegenheid voor! Maar ook onder de 40 ben je gewoon welkom.

Dit weekend is het namelijk op maar liefst drie plaatsen in Nederland weer feest. Of je nou in de buurt van Arnhem, Venlo of Tilburg woont. 40UP is altijd dichtbij voor jou. Je zal deze avonden getrakteerd worden op de grootste en mooiste hits van de afgelopen veertig jaar met natuurlijk de bijbehorende originele videoclips!

Tickets: 
40UP vrijdag Arnhem vanaf €16,50
40UP vrijdag Venlo vanaf €15,50
40UP zaterdag Tilburg vanaf vanaf €16,50
 
Dubbelspoor Festival - 28 oktober
Zit jij dit weekend op het juiste spoor naar het verlaten perron van Roosendaal? Hier zijn op zaterdag namelijk de meest onweerstaanbare techno beats te horen! Dit jaar zijn niet alleen op spoor A en spoor B de ziekste artiesten te aanschouwen, maar voor het eerst is ook de Remise geopend waar jij los kan gaan op de hardste techno beats. Met meer dan 22 artiesten zoals Cynthia Spiering, DIØN, De Sluwe Vos en Benny Rodrigues belooft deze editie helemaal te ontsporen dus wees erbij!

Tickets: Dubbelspoor Festival vanaf €26,95


Wat ga jij doen? Laat het ons weten via onze Facebook of Instagram account! Wil jij op de hoogte blijven van alle komende evenementen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.



[Beeld: Tim Burton’s Labyrinth]

See Tickets Weekend Guide - 20, 21, 22 oktober

Voor wie geen liefhebber is van ADE of niet naar de Nederlandse hoofdstad wilt afreizen, is er dit weekend genoeg te beleven elders in het land! In onze See Tickets Weekend Guide leggen we de tofste evenementen vast. Heb jij zin om dit weekend uit je bol te gaan op de grootste Nederlandse hits of om te beuken op de hardste beats? Of heb je meer zin in een intiem concert? Lees dan gauw verder, want we hebben de leukste muziekevenementen voor je op een rijtje gezet!

The Streamers - 20, 21, 22 oktober
De grootste band van Nederland treedt dit weekend weer op! Wat ooit begon als initiatief tijdens de lockdown - het lijkt alweer zo lang geleden - om het Nederlandse publiek van een leuke avond te voorzien in een tijd waarin live optredens niet mogelijk waren, is uitgegroeid tot een groot succes met enorm veel fans. The Streamers is een unieke samenwerking van Nederlandse topartiesten, die garant staan voor een avond vol verassingen en geweldige muziek. The Streamers bestaan uit Guus Meeuwis, Kraantje Pappie, Snelle, Suzan & Freek, Rolf Sanchez, Ronnie Flex, Thomas Acda, Typhoon, Diggy Dex, Miss Montreal, Nick Schilder, Simon Keizer, Paul de Munnik, Danny Vera, VanVelzen, Paul de Leeuw en manager Frank Lammers. We verheugen ons op een heerlijke meezingpartij! Wil jij hier bij zijn, haal dan vandaag nog je ticket!

Tickets: The Streamers vanaf €70,00.

OG3NE in P3 - 21 oktober
Voor een meer intieme ervaring kun je zaterdagavond genieten van het betoverende geluid van OG3NE in P3 in Purmerend. De naam OG3NE staat voor de bloedgroep O van de moeder van de zussen Lisa, Amy en Shelley, en de genen die ze aan elkaar verbinden. Sinds hun deelname aan The Voice in 2014 zijn de zussen ontzettend populair in de Nederlandse muziekwereld. Laat je meevoeren door de harmonieën van deze getalenteerde dames en beleef een avond vol emotie en muzikaal vakmanschap.

Tickets: OG3NE vanaf €31,20.

SolarSystem - 21 oktober
Houd jij van meer hardere muziekstijlen? Op zaterdagavond kan je compleet uit je dak gaan tijdens SolarSystem in het Paard in Den Haag. Durf jij de space shuttle in te stappen en dit te gekke universum te betreden? Met maar liefst twee stages is er genoeg om te ontdekken. Zo heb je The Rawstyle-Rocket area en The Uptempo-Universe area. Op de line-up staan onder andere Rejecta, Dual Damage, Cryogenic, Pinotello, Noxiouz en Trepassed.

Tickets: SolarSystem vanaf €40,02.


Dit liever weekend toch liever Amsterdam Dance Event meemaken? Check onze top 5 tips hier! Benieuwd naar de feesten in Paradiso waar nog tickets voor te krijgen zijn? Bekijk hier het overzicht. Op zoek naar nog meer feestjes? Ga dan naar onze ADE pagina!

Wil jij op onze socials schitteren? Leg jouw ADE herinneringen vast en tag See Tickets Benelux met #YourADEstartswithaTicket. Samen verzamelen we de tofste herinneringen aan ADE 2023!



[Beeld: Tribe Company]

ADE in Paradiso

Morgen is het zover! Dan begint namelijk de 27e editie van het Amsterdam Dance Event en bevindt elke liefhebber van elektronische dance muziek zich in de Nederlandse hoofdstad. De komende dagen kan je genieten van meer dan 2.500 artiesten op verschillende locaties. Zo kan je van woensdag tot zondag terecht bij het bekendste poppodium van de stad voor de beste internationale artiesten en nieuwe talenten. We lichten de beste acts uit in Paradiso, waar jij vandaag nog tickets voor kunt scoren! 

Wil jij op onze socials schitteren? Leg jouw ADE herinneringen vast en tag See Tickets Benelux met #YourADEstartswithaTicket. Samen verzamelen we de tofste herinneringen aan ADE 2023!

Woensdag 18 oktober

comforter2 + Beatrix + DJ Rhubarb
Het debuutalbum van comforter2 is vers van de pers! Afgelopen vrijdag bracht de band hun allereerste album uit via Nous’Klaer en woensdag wordt deze voor het eerst gepresenteerd aan het publiek. Een mooi moment tijdens de grootste dance showcase ter wereld! Het album heet ‘Tell Me Something Happy (Before I Fall Asleep)’, waarin de ups en downs van het uitgaan in de huidige maatschappij aan bod komen in de vorm van rafelige gitaar- en club bangers die indieheads en ravers samen weet te brengen. 

Support komt van de nieuwe Brussel-Amsterdamse band Beatrix en DJ Rhubarb, wat een mooie aanvulling is op het programma. 

Tickets: comforter2 + Beatrix + DJ Rhubarb vanf €13,00.

Donderdag 19 oktober
Machinedrum & Holly 
Fan van drum-’n-bass? Op donderdagavond presenteren Travis Stewart en Miguel Oliviera hun gezamenlijke drum-'n-bassproject ‘River of Heaven’. Beide producers hebben los van elkaar al een naam opgebouwd in de elektronische wereld en staan er om bekend dat ze moeiteloos switchen tussen tempo’s en verschillende stijlen. In 2020 bracht het Amerikaans-Portugese duo hun revolutionaire EP ‘Berry Patch’ uit en liet de luisteraar daarna jaren in afwachting of er nóg een iconische samenwerking uitgebracht zou worden. Afgelopen april stonden de twee ineens weer samen op het podium tijdens Coachella op 31 augustus werd River of Heaven uitgebracht. Fans kunnen op donderdag genieten van deze twee epische producers, die met hun eigen sound de zaal omver blazen. 

Tickets: Machinedrum & Holly vanaf €17,00.

Vrijdag 20 oktober
TERRA
Ben jij al in de nieuwe nachtclub van Paradiso geweest in Amsterdam-Noord? Iedere vrijdag kunnen liefhebbers genieten van de beste, wereldwijde eletronische underground muziek in club Parallel in de Tolhuistuin. Ook tijdens ADE brengt de club Afro house, Amapiano, baile funk, batida, gqom, futuristische mutaties van dancehall, reggaeton en nog veel meer onder één dak. De line-up bestaat uit Manuka Honey, KILIMANJARO, Kampire, Juba, G10, en Terra resident Unruly Phoenix. Houd jij van alle soorten muziek en wil jij lekker uit je plaat gaan? Haal dan vandaag nog je tickets!

Tickets: TERRA vanaf €17,00. 

Zaterdag 21 oktober
Fatima Yamaha (performing an ‘Onzichtbaar’ inspired live set)
Sinds de release van de single ‘What’s A Girl To Do’ in 2004, is het nummer van Fatima Yamaha een tijdloze dansvloerklassieker geworden in de Nederlandse clubs en daarbuiten. Jarenlang is het onduidelijk geweest wie Fatima Yamaha nou eigenlijk precies was. Tot in 2015 op het festival Dekmantel en er een man achter de draaitafels stond in plaats van een vrouw: Fatima Yamaha is namelijk een van de velen pseudoniemen van de supergetalenteerde Bas Bron, tevens ook producer van De Jeugd van Tegenwoordig. Op zaterdag 21 oktober gaat de film ‘Onzichtbaar’ in première in het Eye filmmuseum, waar de producer de soundtrack voor schreef. Later op de avond speelt Bas Bron een liveshow in Parallel die geïnspireerd is op deze sountrack, maar dan in een dansbaar Fatima Yamaha-jasje. Kom jij ook dansen op deze unieke avond? 

Tickets: Fatima Yamaha (performing an ‘Onzichtbaar’ inspired live set) vanaf €17,00.

Zondag 22 oktober
Speedy J presents STOOR Live
Zin in een onvergetelijke ADE ervaring? Mis STOOR live in Paradiso niet! Tijdens een uniek audiovisueel spektakel, improviseren verschillende muzikanten live op hun eigen apparatuur, terwijl technoproducent Speedy J de basis en dynamiek beheert met een 909 drumcomputer. Zo worden effecten live toegepast, wordt er geknipt in geluid en elders weer geplakt en wordt er gespeeld met volumes en meer. Het podiumdesign, licht, en videokunst, geregisseerd door spatial designer Karl Klomp, worden met robotcamera's en videohardwarehacks op een LED video-object in Paradiso's Grote Zaal geprojecteerd. Het resultaat? Een opwindende, bijzondere, explosieve techno-ervaring.

Tickets: Speedy J presents STOOR Live vanaf €40,00


Benieuwd naar wat er nog meer te zien is tijdens ADE? Ga dan naar onze ADE pagina en scoor vandaag nog je tickets voor de leukste feestjes.



[Beeld: Paradiso]

 

Deze tribute bands spelen binnenkort jouw favoriete nummers

P3 staat voor Pop, Podium, Purmerend en is het pop- en cultuurpodium in - jawel - Purmerend. Bij P3 kan je wekelijks terecht voor de meest intieme concerten, gezellige dansavonden en mooie theatervoorstellingen. Voor muzikanten zijn er zelfs ook oefenruimtes beschikbaar. 

Wie fan is van tribute bands kan de komende maanden zijn of haar hart ophalen. Bij P3 vind je namelijk de tofste vertolkingen van nummers van jouw favoriete bands. We schreven al eerder over de magie van tribute festivals. Zelf ervaren hoe magisch dit is? Lees dan gauw verder, want bij P3 staan ze op het punt om enkele van de meest legendarische bands aller tijden nieuw leven in te blazen met tribute bands die er binnenkort komen optreden en met voorstellingen. Bereid je voor op een muzikale reis vol nostalgie en energie.

Fleetwood Mac Tribute - The Incredible Story - 15 oktober
Het iconische Fleetwood Mac komt tot leven met deze live-documentaire uitgevoerd door de Nederlandse band The Cosmic Carnival. De band neemt je mee op een magische reis door de tijd tijdens een intense, bijna twee-uur-durende voorstelling. Met de tijdloze hits als ‘Dreams’, ‘Little Lies’ en ‘Everywhere’, is dit eerbetoon aan Fleetwood Mac eentje die fans niet mogen missen. Kun jij alle nummers volledig meezingen? Haal je ticket vandaag nog!

Tickets: Fleetwood Mac Tribute - The Incredible Story vanaf €23,70.

AC/DC 50th Anniversary Tour - 1 december
AC/DC behoort tot één van de bekendste bands aller tijden. De Australische hardrockband wordt op 1 december geëerd door de tribute band AC/DC UK. Samen vieren we het 50-jarig bestaan van de rockers. AC/DC UK staat garant voor een onvergetelijke avond vol knallende gitaren en meezing-anthems zoals ‘Highway to Hell’ en ‘Back in Black’, maar ook de minder bekende nummers uit het repertoir van de rockband. Verwacht een show met net zo veel energie als die AC/DC zo beroemd heeft gemaakt. 

Tickets: AC/DC 50th Anniversary Tour vanaf €23,70.

The Doors in Concert - Riders on the Storm - 20 januari
Betreed de mysterieuze wereld van The Doors met deze meesterlijke tributeband. De charisma en de duistere poëzie van Jim Morrison komen tot leven met nummers als ‘Light My Fire’, ‘Love her Madly’ en natuurlijk ‘Riders on the Storm’. De zanger van de band heeft de looks en de stem van Jim Morrison, de toetsenist vertoont verbluffende gelijkenis met Ray Manzarek, de gitarist speelt en klinkt als Robby Krieger en de drummer kan John Densmore tot in de fijnste kneepjes benaderen. Sta op 20 januari klaar om meegesleept te worden in een psychedelische ervaring die je terugbrengt naar de jaren '60. 

Tickets: The Doors in Concert vanaf €14,20.


Of je nu een diehard fan bent van deze legendarische bands of gewoon op zoek bent naar een geweldige avond uit, bij P3 weten ze hoe ze je een onvergetelijke ervaring kunnen bieden. Haal je vrienden bij elkaar en laat je meeslepen door de tijdloze klanken van Fleetwood Mac, AC/DC en The Doors.



[Beeld: Unsplash]

See Tickets Weekend Guide: 6, 7, 8 oktober

Het eerste volledige weekend van oktober staat voor de deur. En er staan verschillende evenementen op de planning! Of jij je nou het liefst met de voetjes van de vloer gaat op de beste muziek van de afgelopen 40 jaar, een weekend linksvoor hard gaat op de beste hardcore tracks of met een pul bier in de hand inhaakt op een Oktoberfest in je Lederhose; In dit blog vind je de leukste evenementen!

40UP - 6 & 7 oktober
Kom je uit de buurt van Assen of Hoofddorp? Het feest 40UP vindt dit weekend in beide steden plaats! Op vrijdag en zaterdag trekken we onze dansschoenen weer aan om een avond helemaal los te gaan op de lekkerste muziek van de afgelopen 40 jaar in beeld én geluid. Dans op je favoriete nummers en geniet ondertussen van de originele videoclips op de grote schermen!

Tickets: 40UP vrijdag vanaf €15,00 / 40UP zaterdag vanaf €15,50 

HARDER KAN TOCH NIET?! - 7 oktober

De naam zegt al genoeg; HARDER KAN TOCH NIET!? De grote finale van “From Darkness We Rise” vindt vrijdag plaats in Etten-Leur. Bereid je voor op 11 uur non-stop sensatie en vreugde en de vetste beats, met meer dan 40 onvoorstelbare artiesten! Maak aankomende zaterdag onvergetelijke herinneringen bij dit te gekke Harddance evenement!

Tickets: HARDER KAN TOCH NIET?! vanaf €26,45

Het Foute Oktoberfest - 7 oktober
Trek jij dit weekend voor het eerst je Lederhose aan op Het Foute Oktoberfest in Nijmegen? Voor elk wat pils op dit grote bierfestijn! Geniet met je vrienden onder het genot van de foutste muziek van de gezelligste artiesten. Met deze epische line-up is het niet mogelijk om stil te blijven staan! Met onder andere  Mart Hoogkamer, Marco Schuitmaker, Immer Hansi en nog veel meer! Zum Wohl!

Tickets: Het Foute Oktoberfest voor €43,75

Roberto Jacketti & the Scooters - 7 oktober
Ken jij de mega hits “I Save The Day” of “Make Me Cry” van Roberto Jacketti & the Scooters nog? Dit weekend kan je de band, die in 1980 werd opgericht, weer horen bij Cultuurpodium P3! De toetsenist Robbert Jak stopte al voordat de band bekend werd bij het grote publiek, maar zanger Erik van der Hoff, saxofonist Barend Middelhoff, gitarist en toetsenist Bart Corver, bassist Rob Blanchemanche en drummer Jeroen Booy gingen verder. Totdat het doek in 1989 viel, na hun laatste single ‘Love Cat’. Sinds 2003 treed de band weer op en kunnen fans weer genieten van de muziekale mannen. Wil jij dit niet missen en ben je helemaal klaar voor een hele avond vol nostalgie en aanstekelijke nummers, koop dan vandaag nog je ticket!

Tickets: Roberto Jacketti & the Scooters vanaf €19,20

A Nightmare In Rotterdam - 7 oktober

Hardcore liefhebbers kunnen dit weekend hun borst nat maken, want de moeder  van alle hardcore festivals is aanstaande zaterdag terug! Het festival, in 1992 opgericht door dj Rob en dj Paul Elstakwas het eerste festival is ons land dat volledig was gericht op hardcoreen heeft een belangrijke rol gespeeld in de verspreiding van het genre. Maak je klaar voor een nacht lang hakken en los gaan met de grootste artiesten uit de scène, zoals Mad Dog, Deadly Guns, The Viper en natuurlijk Paul Elstak himself! Nightmare is terug en groter dan ooit tevoren!

Tickets: A Nightmare In Rotterdam vanaf €44,95


Welk evenement het dan ook gaat worden, één ding wat zeker is: er zal intens genoten worden! Laat ons weten welke jij meepakt via onze Facebook of Instagram account! Wil jij op de hoogte blijven van alle komende evenementen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.



[Beeld: Unsplash]