Nieuws & Berichten

Nieuw Deze Week

See Tickets Weekend Guide - 18, 19, 20, 21 april

Het weekend staat alweer bijna voor de deur! In deze editie van de See Tickets Weekend Guide tippen we je weer over de leukste evenementen van aankomend weekend. Van muziek tot netwerken tot de meest sportieve uitjes, er staat van alles op de planning! Daag bijvoorbeeld je hele familie uit voor de Strong Viking Mud Editie 2024! Liever een sportieve toeschouwer? Dan is het inspirerende voetbalduel tussen de Ajax Legends en BIF All Stars perfect voor jou! Het Nederlandse alternatieve popicoon, Froukje, treedt maar liefst drie avonden op in Paradiso. Dus lees snel verder om te ontdekken op welk evenement jij je weekend gaat vieren!

FROUKJE - 18 t/m 20 april
Dit weekend staat Paradiso volledig in het teken van Froukje! De Nederlandse alternatieve popartiest treedt niet één, niet twee, maar zelfs drie avonden op in de concertzaal in Amsterdam. Op slechts 18-jarige leeftijd maakte Froukje in 2020 naam met 'Groter Dan Ik' en werd ze een van de meest veelbelovende artiesten van het land. En met groot succes! Ze heeft inmiddels talloze prijzen gewonnen, waaronder twee Edisons en de 3voor12 Song van het Jaar. Bovendien staat ze deze zomer op grote festivals zoals Lowlands, Pinkpop en Rock Werchter. Wat maakt deze 22-jarige zo succesvol? Haar muziek gaat verder dan alleen maar leuke popdeuntjes; haar pakkende nummers raken aan menselijk verdriet en maatschappelijke thema's. Met haar gloednieuwe debuutalbum 'Noodzakelijk Verdriet' heeft ze opnieuw de harten van duizenden muziekliefhebbers veroverd. Wil jij ook jouw favoriete Froukje-nummers live horen dit weekend? Meld je dan snel aan voor de wachtlijst!

Tickets - Froukje, vanaf €34.00 

BEDRIJVENUURTJE ORANJEDAGEN RIJSSEN - 19 april 
Maak je klaar voor het leukste netwerkevenement van Nederland: het Bedrijvenuurtje Oranjedagen! Als je niet kunt wachten tot Koningsdag, hebben we goed nieuws voor je. Dit weekend kun je namelijk zakelijke afspraken combineren met een voorproefje van het oranje feest in Rijssen! Het Bedrijvenuurtje Oranjedagen is dé gelegenheid voor relatiebinding in een gezellige setting. Nodig je bestaande en nieuwe relaties uit voor een gezellige afspraak in een informele setting. Genoeg gebabbeld en zin in een feestje? Aansluitend aan het Bedrijvenuurtje opent de feesttent 'Oolderwets Gezellig'. Dj Lars, een veelzijdige mixer en muzikale entertainer, zorgt ervoor dat iedereen alvast in de feeststemming komt voor Koningsdag. Daarnaast staat 'ABBA Tribute', uitgeroepen tot een van de beste ABBA tributebands ter wereld, ook op het programma voor zaterdag. Dat wordt dus genieten van de heerlijkste, nostalgische nummers!

Tickets - Bedrijvenuurtje Oranjedagen Rijssen, vanaf €34.75

STRONG VIKING MUD EDITIE 2024 - 20 april
Dit weekend is het tijd voor de meest uitdagende mud- en obstacle run van Nederland: de Strong Viking! Een avontuurlijke dag vol hindernissen en vooral veel modder staat op het programma. De run in Berendonck is geschikt voor alle Vikings, jong en oud. Er is namelijk een Strong Viking Family Edition, waar je samen met je hele familie de uitdaging kunt aangaan! Ben je een echte doorzetter? Dan hebben we goed nieuws. Naast de afstanden van 4 km, 7 km en 13 km kun je ook kiezen voor een heuse marathon: de 42 km obstacle run! Bovendien krijgt elke deelnemer een leuk aandenken om deze prestatie nooit te vergeten: een origineel Strong Viking competition shirt en camerabeelden van jou in actie. Dus trommel je familie op en koop snel je tickets! Ben jij er klaar voor om je kleding eens flink vuil te maken?

Tickets - Strong Viking Mud Editie 2024, vanaf €49.35

BIF ALL STARS VS AJAX LEGENDS - 20 april
Voetbalfans opgelet! Aanstaande zaterdag kun je genieten van een vriendschappelijke wedstrijd tussen de Ajax Legends en de BIF All Stars! De BIF vertegenwoordigt een wereldwijde gemeenschap van voormalige voetbaliconen, die samenkomen met één gemeenschappelijk doel: mensen verenigen, verbinden en inspireren. Onder het motto ‘Play to Unite’ staat hun spel in het teken van het bevorderen van inclusiviteit en gelijkheid. Het duel tegen de Ajax Legends wordt daarom ook beschouwd als ‘The Ultimate Match To Unite’. Het Ajax Legends team bestaat uit veel bekende namen, waaronder Frank de Boer, Wesley Sneijder en Aron Winter. De BIF All Stars worden vertegenwoordigd door spelers zoals Didier Drogba, Claude Makélélé en Dida. Deze legendarische en inspirerende voetbalwedstrijd wil je absoluut niet missen, dus haal vandaag nog je ticket!

Tickets - BIF All Stars vs Ajax Legends, vanaf €28.84


Wil jij op de hoogte blijven van aankomende evenementen en toekomstige winacties? Volg ons dan op Instagram en Facebook en schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!


[Beeld: Strong Viking]

De ultieme See Tickets Koningsdag 2024 Guide

Het aftellen naar Koningsdag is begonnen! Nog even en we kunnen weer onze oranje kleding uit de kast halen en feesten tot de zon ondergaat. Ben jij van plan om dit jaar volledig uit je dak te gaan? Lees dan gauw verder, want we hebben de leukste festivals in verschillende steden voor je op een rijtje gezet!

Amsterdam
Kingsland Festival: Amsterdam, de stad die nooit slaapt, maakt zich op voor Kingsland Festival! De RAI Amsterdam is dit jaar het decor van het festival. Met een diverse line-up die alles omvat, van EDM tot hip-hop en techno, belooft dit een dag te worden om nooit te vergeten. Bereid je voor op optredens van Martin Garrix, Antoon, Roxy Dekker, Sam Hofman, Frenna, Nicky Romero en veel meer, en laat je meeslepen door de energieke vibes van de menigte. Dat wordt royaal genieten! Is Amsterdam te ver voor jou? Kingsland vindt ook plaats in Rotterdam en Groningen.

Tickets vanaf €59,50

Oranjebloesem Festival: Ben jij meer van de techno? Dit jaar keert Oranjebloesem terug naar het Olympisch Stadion in Amsterdam. Verspreid over vijf stages kan jij deze dag genieten van de meest koninklijke headliners, zoals Amelie Lens, DYEN, Joris Voorn, HI-LO en Fatima Hajji. Ben jij klaar om te raven op Koningsdag? De eerste trap en tweede trap tickets zijn al uitverkocht. Haal snel je Derde Trap ticket of ga voor een Combi ticket om de afterparty mee te pakken! Check de volledige line-up hier.

Tickets vanaf €59,50

Rotterdam
Kingsland Festival: Ook in Rotterdam zet Kingsland Festival de stad flink op zijn kop! Maak je klaar om in het Zuiderpark samen te proosten op de Koning en te dansen op de hardste, heetste en heerlijkste tunes van onder andere Oliver Heldens, La Fuente, Benny Rodrigues, Bizzey, Flemming en Tabita. Met deze line-up weet je zeker dat het een heerlijk dagje gaat worden!

Tickets vanaf €54,50

Oranjebitter Festival: Aan de andere kant van de stad wordt het Roel Langerakpark overgenomen door Oranjebitter Festival! Verspreid over drie stages kan je los gaan op euforische rave, ratelende techno en hypersonische house. Op de line-up staan onder andere Marlon Hoffstadt en Malugi, die steeds meer populair worden en waarvan we verwachten ze dit jaar steeds vaker zullen te zien. Onze geliefde Chris Stussy is ook weer van de partij! De volledige line-up vind je hier. Het festival is uitverkocht, maar via de wachtlijst kan je toch nog kans maken op een ticket! Schrijf je snel in om een ticket te kopen, zodra deze vrij komt. 

Wachtlijst vanaf €60,50

Groningen
Kingsland Festival: Ook in het noorden wordt Koningsdag groots gevierd! Groningen verwelkomt het Kingsland Festival met open armen, dus zorg ervoor dat je erbij bent voor een dag vol gezelligheid en vreugdedansjes. Op de line-up staan onder andere Bram Krikke, Stefan & Sean, Kris Kross Amsterdam, Paul Elstak, Snelle, Davina Michelle en Kraantje Pappie. Kom jij het Stadspark Drafbaan compleet oranje kleuren? 

Tickets vanaf €49,50

Best (vlakbij Eindhoven)
Supersized Kingsday Festival: Dubbel feest, want Supersized Kingsday Festival viert dit jaar haar 10e verjaardag op het terrein van Aquabest in Best! Met maar liefst zeven stages, een killer line-up met de beste hardstyle acts, en verschillende spellen en attracties, is jouw Koningsdag 2024 compleet. Sneak peak van de line-up: Dimitri K, Act of Rage, Rebellion, Artifact, Mad Dog en Darkraver. Hier moet je bij zijn!

Tickets vanaf €59,95

Zwolle
Kingdance Festival: Aan de Wijthmenerplas in Zwolle gaat het dak er volledig af deze Koningsdag! Kingdance Festival brengt namelijk niet één maar twee dagen de allerbeste artiesten naar de plas om Willem’s verjaardag even goed te vieren. Van pop tot hardstyle, er is voor elk wat wils. Op de line-up staan onder andere Antoon, Jody Bernal, Sam Hofman, Outsiders, Zoë Tauran, maar ook Adjuzt, The Purge, Deluzion en meer. Feesten met 35.000 party people, een prachtige locatie, de heerlijkste hit- en beuknummers en live-acts; wat wil je nog meer? Dat dachten wel meer mensen, want de Koningsdag tickets zijn volledig uitverkocht. Haal snel jouw Weekender ticket of schrijf je in voor de wachtlijst!

Tickets vanaf €45,75 / Wachtlijst vanaf €39,50

Enschede
HARDFEST: Voor de liefhebbers van hardstyle is HARDFEST dé bestemming op Koningsdag. Vanwege een planningsconflict met de Universiteit Twente en de tentamens die plaats vinden op 20 april, vindt HARDFEST dit jaar als vanouds weer plaats op Koningsdag. Dit betekent dubbel feest, want met deze fantastische line-up vier jij Koningsdag zoals nooit tevoren! Verwacht een dag vol energie, adrenaline en keiharde beats die door je hele lichaam zullen trillen, met optredens van onder andere Phuture Noize, Angerfist, Partyraiser, Tatanka en Warface.

Tickets vanaf €44,50

Breda
ORANJE ZOET: Ook in Breda kan je deze Koningsdag gewoon lekker raven! Het voormalige terrein van de CSM Suikerfabriek, ‘t Zoet, is het decor van ORANJE ZOET. Kom genieten en dansen op de plek waar ooit twee  gigantische torens stonden en suiker werd gemaakt! Met Superstrings, Benny Rodrigues, Benwal, Tjade en nog vele andere bekende en lokale artiesten op de line-up, belooft het een heerlijk sfeertje te worden.

Tickets vanaf €30,45

Afterparties
Is het allemaal niet genoeg voor jou en ga jij het liefst door als de zon is onder gegaan? Kies hier jouw afterparty:

Amsterdam
Kingsday Afterparty | Het Sieraad | Met o.a. Joris Voorn, Moody Mehran en Baggi
Nachtbloesem | Club Atelier en Multipla | Met o.a. Cynthia Spiering en Michel de Hey
Modus | Parallel | Met o.a. Sandrien en Lola Edo

Maastricht
Like Minded People Kingsday Special | Complex Maastricht | Met Franky Rizardo

Rijssen
Royal Afterparty | Lucky | Met dj Lars en dj Matto

Koningsnacht
Kan het voor jou niet vroeger beginnen? Check hier waar je de voorpret al kan beginnen op Koningsnacht:

Amsterdam
TIKTAK Koningsnacht | AIR Amsterdam | Met o.a. dj DYLVN, Nina Sanetti en Benaiah
Kingsnight | Het Sieraad | Met Olivier Weiter b2b Miss Melera
FunHouse | Westerunie, Westerliefde & Transformatorhuis  | Max del Principe, Fer Fox en DJRW Hell’s Kitchen
Jamrock Kingsnight | Paradiso | Met o.a. Madbwoy, Steesko en Rockefellababe

Rotterdam
TIKTAK Koningsnacht | Maassilo | Met o.a. Bokoesam, Irwan en Poke
De Helden van Oranje | Zuiderpark | Met o.a. Tino Martin, Mart Hoogkamer en John West

Groningen
De Helden van Oranje | Stadspark Drafbaan | Met o.a. Tino Martin, Snollebollekes en Paul Elstak

Zwolle 
Vunzige Deuntjes Zwolle | Theater Buitensoos | Met o.a. WEF, Dieux Pere en Nayla
DE REACTIE | Universiteit Twente | Met o.a. Marlon Hoffstadt, Reinier Zonneveld en DYEN

See Tickets Weekend Guide - 12, 13, 14 april

Kijk jij ook al uit naar het weekend? Goed nieuws! Het wordt namelijk zo'n 21 graden, wat betekent dat je dit weekend extra kunt genieten van de leukste evenementen. Ga jij het festivalseizoen knallend beginnen op REBIRTH, met keuze uit ruim 18 podia en meer dan 200 van je favoriete artiesten? Of trek jij je galajurk of pak uit de kast voor een magische avond in Paradiso tijdens het Paradisus Ball? Of ga jij genieten van een tropische avond tijdens het heetste Latin feest in Maastricht?

REBIRTH FESTIVAL 2024 - 12, 13, 14 april
Vier de start van het festivalseizoen dit weekend op REBIRTH! Als hardcore fan kun je drie dagen lang volop feesten en overnachten op het festival in Heerlen. Met meer dan 200 artiesten en maar liefst 18 verschillende podia, biedt dit evenement de ultieme ervaring voor festivalgangers. REBIRTH staat bekend om zijn indrukwekkende line-ups, metrawstyle, hardstyle, hardcore en uptempo artiesten die van over de hele wereld naar Heerlen komen. Denk aan grote namen zoals Angerfist, Deadly Guns, Rebelion en Warface. Keer op keer weet het festival zich te overtreffen, en ook dit jaar hebben ze nieuwe toevoegingen zoals nog grotere campsite-feesten en uitbreidingen van de uptempo en rawstyle podia. Bovendien wordt het dit weekend naar verwachting zo'n 21 graden, dus dit wil je deze editie zeker niet missen! Koop snel je ticket, want maar liefst 95% is al uitverkocht!

Tickets - REBIRTH Festival, vanaf €44.95

PARADISUS BALL - 12 april
Vrijdag 12 april wordt Paradiso het toneel van het Paradisus Ball, het meest expressieve en inclusieve Awards Ball van Nederland! House of Vineyard, het eerste huis in Nederland en daarmee pionier in de Nederlandse ballroomcultuur, viert namelijk haar 10e jubileum. De oprichter, en moeder, van House of Vineyard is Amber Vineyard. Amber Ambiance Vineyard organiseerde in 2013 haar eerste ball in Rotterdam en niet veel later richtte ze House of Vineyard op. De oorsprong van de ballroom scene ligt bij de LGBTQ+ gemeenschap in New York, waar huizen een veilige haven vormden voor mensen die elders geen ruimte vonden om zichzelf te zijn. Tijdens deze avonden draait het niet alleen om dansen, maar vooral ook om zelfexpressie en gemeenschapsvorming. Wat kan je dan allemaal verwachten op het Paradisus Ball? Denk aan danscompetities, maar ook verschillende andere competities in de categorieën Fashion & Beauty, Best Dressed, Beginners Runway en meer. Voorafgaand aan Paradisus Ball wordt er op de socials een moodboard gedeeld, die tot stand komt door de community en House of Vineyard, waarin de sfeer voor de categorieën worden gevisualiseerd en deelnemers mee aan de slag kunnen voor een spetterende performance.. Dus trek je mooiste outfit uit de kast, stof je Vogue-moves af en poseer nog even goed in de spiegel. Vrijdagavond draait het allemaal om jou, de gemeenschap en het maken van vrienden voor het leven!

Tickets - Paradisus Ball, vanaf €36.50

SPEEDY J PRESENTS STOOR LIVE - 13 april
Komende zaterdag belooft Paradiso weer een muzikaal spektakel: Speedy J presenteert STOOR! Wat STOOR Live zo bijzonder maakt, zijn de volledig geïmproviseerde jamsessies met diverse talenten, onder leiding van de technoproducer Speedy J. Als een pionier in de Benelux wordt hij beschouwd als een icoon in de technowereld. Zijn muzikale visie staat bekend om grensverleggende innovatie en kwaliteit. Dit is ook terug te zien in STOOR Live, waar hij het publiek meeneemt op een muzikale reis vol improvisatie. Daarnaast zal Pink Noise, het nieuwe platform voor live elektronische muziek, opnieuw de Upstairs Room hosten en een selectie opkomende artiesten in de schijnwerpers zetten. Er staat een getalenteerd visueel team klaar, dat zal zorgen voor de meest spectaculaire lichtshows en podiumontwerp, geleid door ruimtelijk ontwerper Karl Klomp. Sta klaar om audiovisueel omver geblazen te worden!

Tickets - Speedy J Presents STOOR live, vanaf €44.00

PIÑA MAASTRICHT - 13 april
Ben jij helemaal gek op Latin muziek? Dan weten wij jou zaterdagavond wel te vinden! Dit weekend komt Piña naar het Complex in Maastricht. Piña staat bekend als het leukste Latin feest, met de heetste Latin muziek, een tropische sfeer en vooral veel gezelligheid. Tijdens deze avond kun je dansen op de lekkerste reggaeton en latin hits, gemengd met onder andere merengue en salsa. Vergeet ook niet je meest zomerse outfit aan te trekken, want samen met het tropische decor, zoals palmboomvisuals en jungleplanten, is het alsof je naar de zomermaanden wordt getransporteerd. Dat wordt ultiem genieten!

Tickets - Piña Maastricht, vanaf €17.50


Wil jij op de hoogte blijven van aankomende evenementen en toekomstige winacties? Volg ons dan op Instagram en Facebook en schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!


[Beeld: Unsplash]

See Tickets Weekend Guide - 5, 6, 7 april

Het weekend staat weer voor de deur! Om ervoor te zorgen dat jij het beste uit je weekend haalt, hebben we de leukste evenementen voor je op een rijtje gezet. Deze editie van de Weekend Guide draait helemaal om muziek. Zo kun je in Paradiso helemaal losgaan op je favoriete 80’s hits. Of geniet je met een cocktail in de hand van de heerlijkste house beats tijdens de Season Opening van Luminosity, terwijl de zon op je gezicht schijnt! 

JAEL & FRIENDS - 5 april 
Op vrijdag 5 april staat Paradiso op zijn kop, want multitalent JAEL komt langs en neemt zijn getalenteerde vriendengroep mee! Deze Moluks-Nederlandse artiest schittert niet alleen als dj, maar ook als producer, zanger en live-muzikant. Zijn veelzijdigheid kent geen grenzen en hij laat zich niet binden aan één genre. Tijdens zijn sets kun je dan ook een energieke mix van zang, draaikunsten en live-instrumenten verwachten. Alsof dat nog niet genoeg is, worden zijn optredens nog spetterender gemaakt door zijn getalenteerde vrienden. Een van de special guests is niemand minder dan Sam Gellaitry. Deze Schotse dance- en electronic-dj heeft al flink wat ervaring opgedaan; van optredens op grote festivals zoals Coachella tot het produceren van muziek voor artiesten als Don Toliver. Maar ook neemt JAEL dj Tera Kòrá mee om de avond te verrijken. Misschien ken je haar al uit de Engelse radioscene, waar ze onder andere haar eigen show op BBC Radio presenteert. Bovendien heeft ze gedraaid als tour-dj voor niemand minder dan Drake. Kortom, een succesvolle vrouw die Paradiso zal laten zien wat ze in huis heeft. Klinkt dit als muziek in jouw oren? Haal dan snel je ticket en neem al je vrienden mee! 

Tickets - JAEL & Friends, vanaf €28.00

LIQUICITY SPRING FESTIVAL - 6 april
Drum & bass liefhebbers opgelet want zaterdag neemt het Liquicity Spring Festival Rotterdam over! In de gaafste evenementenlocatie van Rotterdam, de Maassilo, zal er dit weekend flink gefeest worden tijdens de lente editie van het drum & bass festival. Het evenement zal gevuld worden met dromerige drum & bassmelodieën en zware baslijnen. Door de diverse line-up is Liquicity een festival dat ieders smaak aanspreekt. In totaal staan er op drie verschillende stages 27 artiesten! Heb je even genoeg gedanst en ben je even toe aan een adempauze? Dan is de chillout- en gamingruimte jouw oase, die de perfecte plek biedt om te ontspannen en op te laden. Het evenement is  bijna uitverkocht, dus wees er snel bij!

Tickets - Liquicity Spring Festival, vanaf €44.00

LUMINOSITY SEASON OPENING 2024 - 6 april
De zomer nadert en dat vieren we groots met de Luminosity Season Opening! Komende zaterdag belooft Beachclub Fuel in Bloemendaal een waar feest te worden met stralend weer, heerlijke house beats en de beste vibes om het weekend in te luiden. Voor deze speciale gelegenheid keert dj Markus Schulz terug naar het strand voor een uitgebreide set. De Duitse dj, gevestigd in Miami, staat bekend om zijn veelzijdigheid binnen het elektronische dance genre, met een focus op house, trance en progressive trance. Schulz heeft niet alleen solo indruk gemaakt, maar ook samengewerkt met iconen zoals Depeche Mode en Madonna, en mixcompilaties en albums uitgebracht die de tand des tijds hebben doorstaan. Daarnaast voegt de Nederlandse dj Estiva een extra dosis magie toe aan de line-up! Met zijn unieke mix van progressieve en melodische techno, geïnspireerd door de schoonheid van de natuur en de dualiteit van het leven, belooft hij een betoverende ervaring. Met de voorspelde 23 graden en zon wordt het zaterdag een perfecte dag voor een heerlijk muzikaal uitje op het strand. Bereid je voor op een voorproefje van de zomer en zorg ervoor dat je de zonnebrand niet vergeet!

Tickets - Luminosity Season Opening, €29.50

WE LOVE 80’S - 6 april 
Stof je beste 80's outfit af, want zaterdag verandert Paradiso in een bruisende discotheek voor We Love 80’s! Voor alle muziekliefhebbers die de jaren 80 missen, belooft het een avond vol nostalgische hits en dansplezier te worden. Dit legendarische decennium stond bekend om zijn diverse muziekgenres; van dansmuziek tot de 'nieuwe golf', terwijl rockmuziek wereldwijd bleef zegevieren. Of je nu helemaal opgaat in de hits van 80’s popiconen zoals Madonna, Doe Maar en Michael Jackson, of juist de diepte van New Wave verkent met Depeche Mode, New Order en The Cure; er is voor elk wat wils. En ook voor onze Rock N’ Roll fans zal het headbangen worden met klassiekers van artiesten zoals David Bowie, U2 en The Clash. Dus trek je dansschoenen aan, zet je favoriete 80's hits op repeat en maak je klaar voor een avond vol onvergetelijke herinneringen bij We Love 80's in Paradiso!

Tickets - We love 80s, vanaf €10.50 


Wil jij op de hoogte blijven van aankomende evenementen en toekomstige winacties? Volg ons dan op Instagram en Facebook en schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!


[Beeld: Unsplash]

See tickets Weekend Guide - 29, 30, 31 maart

Het paasweekend staat voor de deur en dat betekent maar één ding voor alle festivalliefhebbers: de start van het festivalseizoen! Hoe ga jij dit vieren? In deze weekend guide staan weer de beste tips voor jou op een rijtje gezet. Van de grootste festivals tot epische dance-events, dit weekend kunnen de heupen flink los gedraaid worden! Ga los op de beste techno beats bij Awakenings, dompel je onder in de ultieme hardcorescene bij Masters of Hardcore, of laat je verrassen door de gezellige sfeer en diverse line-up van Gruwelijk Fikkie Stoken. Trek je dansschoenen maar aan en maak je klaar voor een onvergetelijk weekend vol muziek, plezier en de gezelligste mensen! Welk evenement staat bovenaan jouw lijstje

AWAKENINGS - 29 en 30 maart
Awakenings is hét ultieme festival om Pasen te vieren! Wat velen niet weten, is dat dit populaire technofestival geïnspireerd is door het Paasfeest. De naam werd bedacht door organisator Rocco Veenboer, die de link legde met de wederopstanding van Jezus. Dit weekend zal Awakenings weer groots uitpakken en kan je twee dagen volop genieten van de beste techno-dj's. Op vrijdag draait onder andere Miss Monique. Deze Oekraïense techno-dj is een legende in haar thuisland en wordt beschouwd als de meest erkende vrouwelijke, progressive house-artiest in Europa. Op zaterdag gaat het dak eraf met onder meer SPFDJ op het programma! Deze Zweedse dj heeft een opvallende opkomst gemaakt binnen de underground technoscene van Londen en Berlijn en staat bekend om haar energieke stijl.. Met sets die verschillende stromingen van techno, acid, EBM, hardcore en trance verkennen, belooft het een onvergetelijke techno-ervaring te worden. Wees er snel bij, want bijna alle tickets zijn uitverkocht!

Tickets - Awakenings, vanaf €69.50

MASTERS OF HARDCORE - 30 maart 
Bereid je voor om de wereld van hardcore te betreden, want Masters of Hardcore komt terug met een epische paaseditie die je niet wilt missen! Op zaterdag 30 maart staat de Brabanthallen klaar om hardcore liefhebbers van over de hele wereld te verwelkomen voor een onvergetelijk ervaring vol energie en intense muziek. De line-up belooft een indrukwekkende mix van hardcore legendes en opkomende talenten, waaronder de Nederlandse hardcore dj Deadly Guns die bekend staat om zijn unieke mix van hardcore met invloeden uit metal en hip-hop. Als kers op de taart zal Deadly Guns het themanummer van dit jaar, 'Time Heist', live draaien. De avond wordt afgesloten met een knallende set van vier grote artiesten van het label Barbaric Records: de dj’s Barber en Unproven, en het dj-duo Manifest Destiny. Grote namen die bekend staan om hun succesvolle samenwerkingen en explosieve shows. Stap het paasweekend in met een knal en koop snel je ticket, want bijna alle tickets zijn al uitverkocht!

Tickets - Masters Of Hardcore, vanaf €83.00

GRUWELIJK FIKKIE STOKEN - 30 en 31 maart
Voor alle feestbeesten staat het Boerenrock Festival dit weekend volledig in het teken van Pasen met hun iconische Gruwelijk Fikkie Stoken-evenement! Dit jaar wordt het spektakel georganiseerd op 30 en 31 maart in het bruisende Drouwenermond. Dit festival staat bekend om zijn gevarieerde line-up en de heerlijk gezellige sfeer die er hangt. Voor de liefhebbers van dansmuziek staan onder andere De Heeren Van Aemstel op het programma. Als een van de meest gevraagde bands van Nederland weten ze met hun strakke spel en ongekende energie elke zaal en plein in vuur en vlam te zetten. Op zondag kun je uit volle borst meezingen tijdens een eerbetoon aan André Hazes, uitgevoerd door de populaire tributeband Mark’s Hazes Tribute. Deze band neemt je mee terug in de tijd en weet je te betoveren met hun identieke vertolking van Hazes' nummers, zoals ‘Bloed, Zweet en Tranen’, ‘Kleine Jongen’ en ‘De Vlieger’. Het muzikale weekend wordt afgesloten met het traditionele paasvuur. Laat het Boerenrock Festival dit weekend jouw Pasen opwarmen met het Gruwelijk Fikkie Stoken festival!

Tickets - Gruwelijk Fikkie Stoken, vanaf €14.00

SPRING EENRUM - 31 maart
Staat Spring Eenrum op eerste paasdag al in je agenda? Op een van de allereerste tentfeesten in de provincie Groningen ontwaak jij samen met vrienden en dorpsgenoten om de komst van de lente te vieren. Spring Eenrum heeft opnieuw de beste artiesten geselecteerd, de drankjes gekoeld en iedereen uit Eenrum en omstreken uitgenodigd om mee te feesten! Zo staat onder andere wereldster Emma Heesters op het programma. Wellicht ken je wel een van haar hits, zoals ‘Pa Olvidarte’, ‘Loop Niet Weg’ of ‘Waar Ga Je Heen’. OokJohn West zal verschijnen op het podium om er een feestje van te maken! Kan jij ‘Jouw Blik’ uit volle borst meezingen? Ben jij meer van de nostalgische popmuziek? Goed nieuws, want de tribute groep A*Fever zal een haarfijne ABBA tribute voorstelling neerzetten. Dus verwarm die stembanden op, oefen je dance moves nog even, en haal vandaag nog je ticket!

Tickets - Spring Eenrum, vanaf €14.02


Wil jij op de hoogte blijven van aankomende evenementen en toekomstige winacties? Volg ons dan op Instagram en Facebook en schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!


[Beeld: Unsplash]

 

 

See Tickets Weekend Guide - 22, 23, 24 maart

Happy spring! Zin om dit weekend het begin van de lente te vieren? Dan is deze Weekend Guide speciaal voor jou! Deze editie staat weer boordevol tips over de allerleukste evenementen aankomend weekend, 22 t/m 24 maart. Vrijdag kunnen echte whisky liefhebbers genieten van een van de grootste whisky festivals in Nederland: het Whisky Festival Noord Nederland. Je kunt er de lekkerste whisky's proeven of deelnemen aan een van de workshops. Of sluit je het weekend af met een knal tijdens Snollebollekes Live in Concert in het Gelredome, wat geheid een avond vol feest en gezelligheid wordt! Zorg dat je er snel bij bent voor de laatste tickets, want ze vliegen de deur uit!

WHISKY FESTIVAL NOORD NEDERLAND 2024 - 22 en 23 maart 
Ben jij een echte whisky-enthousiasteling? Dan moet jij dit weekend in Groningen zijn! Het 17e Whisky Festival Noord Nederland vindt namelijk plaats in De Suiker dit weekend. Ontstaan uit liefde voor whisky, is dit festival uitgegroeid tot één van de grootste whiskyfestivals in Nederland. Het festival biedt een breed scala aan activiteiten om van te genieten, waaronder mini-proeverijen, diners en lunches, workshops, whiskywandelingen en nog veel meer! Extra bijzonder is dat het festival volledig wordt gerund door vrijwilligers, die elk jaar weer hun uiterste best doen om een onvergetelijk evenement neer te zetten. Betreed de smaakvolle wereld van whisky en haal vandaag nog je ticket!

Tickets: Whisky Festival Noord Nederland 2024, vanaf €10.00

QUEEN MUST GO ON - 22 maart
De Britse Rockband Queen: het viertal veroverde keer op keer de wereld met hun hits en als een van de grootste muzikale successen is hun invloed onmiskenbaar! De band zal altijd blijven doorleven en dat is dan ook de missie van de sensationele tributeband ‘Queen Must Go On’. Tijdens elke show brengt de band een spectaculaire ode aan de iconische rockgroep. Om je volledig terug te brengen in de tijd en het authentieke Queen gevoel naar boven te brengen, maakt de band zelfs gebruik van dezelfde instrumenten en versterkers als Queen zelf. Dus kan jij ook niet wachten om de hele vrijdagavond klassiekers als ‘Bohemian Rhapsody’, ‘Don’t Stop Me Now’ en “We Are The Champions’ mee te zingen? Koop dan snel je ticket!

Tickets: Queen Must Go On, vanaf €30.25

LEXION 25TH ANNIVERSARY - 23 maart
Zin in een verjaardagsfeestje? Het wordt zaterdag een groot feest, want Lexion mag 25 verjaardagskaarsjes uitblazen! De bijzondere mijlpaal wordt groots gevierd in de Hemkade in Zaandam. De line-up bestaat uit 17 artiesten en dj’s die voor deze belangrijke editie van het festival stuk voor stuk alles uit de kast gaan halen. Onder meer draaien Roog en Erick E, samen ook wel bekend als Housequake. De Nederlandse dj Roog betrad de House scene in de jaren 90 en brak door met zijn talent en unieke style voor het vloeiend mixen van alle soorten house muziek. Er staat ook een speciaal optreden gepland met DJ José en G-Spott. DJ José is een icoon in de wereld van de dance muziek. Met zijn jarenlange ervaring kan hij moeiteloos inspelen op het publiek en een onvergetelijke show neerzetten. Met collega G-Spott, ook bekend als Richard Durand, maken ze er samen een feestje van! G-Spott heeft zijn sporen verdiend op festivals als Mysteryland, Dance Valley en Trance Energy. Kom jij ook hun zilveren jubileum vieren?

Tickets: Lexion 25th Anniversary, vanaf €52.14

SNOLLEBOLLEKES LIVE IN CONCERT 2024 - 23 maart
Het Noord-Brabantse trio komt naar het Gelredome! Dé feestact Snollebollekes, die bekendstaan om hun après-ski en carnavalsmuziek, nemen zaterdag 23 maart het Arnhemse muziekgebouw over om alle feestgangers de avond van hun leven te bezorgen! Met hits zoals ‘Links, rechts’ en ‘Aloofrajack’ hebben ze meerdere keren opgetreden in een uitverkocht Gelredome en in 2021 speelde ze twee avonden tijdens De Toppers in de Johan Cruijff Arena. Zaterdag zullen verschillende feestartiesten aanhangen en daarmee het feest compleet maken. Verwacht een avond vol gezellige mensen, de bekendste feestnummers en dansers die de show zullen stelen! 98% van de tickets is al uitverkocht, dus wees er snel bij!

Tickets: Snollebollekes live in concert, vanaf €54.25

ROCKET RAVE AT H7 WAREHOUSE - 23 maart
Ravers opgelet! Zaterdag 23 maart vindt de vetste rave van Nederland plaats in het H7 Warehouse in Amsterdam. Na een tijd in de underground actief geweest te zijn, komt Rocket Rave na een periode van radiostilte terug met een nieuwe missie: het organiseren van legale raves! Met waanzinnige line-ups, spectaculaire lichtshows en de beste geluidssystemen staat Rocket Rave bekend om hun memorabele avonden. Ook zaterdag staat er weer een spectaculaire line-up klaar. LENA uit Rotterdam, die je wellicht kent van haar hit nummer 'Dance, Cocaine, LSD, XTC',  gaat de H7 Warehouse harde technobeats laten horen die je zullen verbazen. Dus maak je klaar voor haar unieke, duistere en melodieuze ravesound! Daarnaast draait de Belgische dj Klaps ook op deze avond. Hij staat bekend om zijn energieke producties en dj-sets en laat met zijn explosieve technotracks zowel intieme settings als grootschalige evenementen in vuur en vlam staan. Bereid je voor om mee te vliegen op de beats van Rocket Rave en laat je verrassen door een buitenaardse ervaring, die je niet snel zult vergeten!

Tickets: Rocket Rave at H7 Warehouse, vanaf €26.09


Wil jij op de hoogte blijven van aankomende evenementen en toekomstige winacties? Volg ons dan op Instagram en Facebook en schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!


[Beeld: Unsplash]

 

See Tickets Weekend Guide - 15, 16, 17 maart

Zin om dit weekend er volop op uit te gaan? Dan vind je in deze editie van de Weekend Guide weer de allerleukste tips voor aankomend weekend, vrijdag 15 maart tot zondag 17 maart! Voor de fans van The Smiths wacht er bijvoorbeeld een nostalgische avond met een uitvoering van de Britse rockband door de tributeband The Smiths Presumably. Ben jij meer van de tropische klanken en Surinaamse bier? Dan is het Borgoe Meets Parbo Indoor Festival iets voor jou! Lees snel verder om te ontdekken wat er dit weekend allemaal te beleven valt. 

SUNSATION - 15 maart
Het Groningse dorp Middelstum gaat los! Van vrijdag 15 maart tot zaterdag 23 maart keert het muziekfestival Sunsation terug naar Middelstum met alweer de 35ste editie. Sunsation werd voor het eerst gehouden in 1988, tijdens de opkomst van house muziek. Sindsdien is het Dance Event een vast onderdeel van het festival, waardoor Sunsation tot één van de oudste jaarlijkse Dance Events van Nederland behoort. Zin om een hele avond Nederlandse klassiekers mee te zingen? Dan sta je vast en zeker vooraan bij het optreden van Jan Smit. Of krijg jij het nummer ‘Padellen’ niet uit je hoofd? Goed nieuws, want de jongens van Turfy Gang staan ook op het programma! Ook voor de hardcore en hardstyle liefhebbers onder ons staan er veelbelovende namen op de planning, zoals dj Sefa. Voor de echte feestbeesten die wel van een vleugje nostalgie houden, kan je helemaal uit je dak gaan tijdens het optreden van Cascada op nummers zoals ‘Everything We Touch’ en ‘Truly Madly Deeply’. Kortom, bij Sunsation komt elke genre aan bod, dus mis dit niet en haal vandaag nog je ticket! 

Tickets - Sunsation, vanaf €32.12

THE SMITHS PRESUMABLY - 15 maart
Staan jouw playlists ook vol met nummers zoals ‘A Light That Never Goes Out’, ‘Back To The Old House’ en ‘This Charming Man’? Maak je dan klaar voor een onvergetelijke avond vol muzikale nostalgie! Vrijdag 15 maart keer je terug naar de jaren 80 waar de Engelse Rockband The Smiths hit na hit scoorde. De tributeband The Smiths Presumably zal in poppodium p3 in Purmerend een briljant eerbetoon neerzetten voor alle die-hard fans. De Belgische tributeband heeft de wereld hun talent laten zien met een ijzersterke podium reputatie in onder andere het Verenigd Koninkrijk. Wat The Smiths Presumably onderscheidt als tributeband is de stem, uitstraling en podiumact van de zanger Jurgen Wendelen. De half Brit en half Belg, komt bijzonder dicht in de buurt van de legendarische zanger Morrissey. Samen met de band die vol overgave en passie het publiek keer op keer weet te betoveren, vormen ze het recept voor een bijzondere avond terug in de tijd! 

Tickets - The Smiths Presumably, vanaf €17.70

KAIZERS ORCHESTRA - 16 maart
Tien jaar na hun laatste album, is de Noorse rockband Kaizers Orchestra terug van weggeweest! Na 12 jaar, 8 records en bijna 1000 concerten door heel Europa, besloot de band een einde te maken aan hun muziekcarrière. Maar nu zijn ze officieel terug! Op zaterdag 16 maart zullen ze schitteren in het prachtige Paradiso, waar ze ongetwijfeld zullen laten zien dat ze hun talent nog steeds volop bezitten. Wat de band zo bijzonder maakt is de combinatie van rock muziek met invloeden van Oost-Europese folkmuziek en klaagzangen van Tin Pan Alley. In Noorwegen heeft het zestal een gigantische naam voor zichzelf weten te maken met onder andere de winst van een Noorse Grammy! Dit is een reünie die je absoluut niet wilt missen, dus koop vandaag nog je ticket!

Tickets - Kaizers Orchestra, vanaf €39.00

BORGOE MEETS PARBO - 16 maart
Het grootste en gezelligste Surinaamse indoor festival keert terug! Na een succesvolle editie in december neemt op zaterdag 16 maart Borgoe Meets Parbo de Maassilo in Rotterdam over voor een gezellige avond. Van live bands en live artiesten tot de beste dj’s, het wordt weer een buitengewoon feest. Zo staat bijvoorbeeld de Nederlandse rapper Cho op het programma, die je kunt kennen van nummers zoals ‘Niet Genoeg’ en ‘Ik Mis Je’. Daarnaast kun je los gaan bij het optreden van de Surinaamse band La Rouge, die bekend staat om hun explosieve hedendaagse kawina-stijl gemixt met onder anderen salsa, merengue en rhythm-and-blues. Maar ook GOWTU Soundsystem zal de ultieme Surinaamse club vibe naar het festival brengen met een combinatie van hip-hop, kawina, afrobeat en awasa. Klinkt dit voor jou ook als muziek in de oren? Haal dan snel je ticket, want de early-birds zijn al volledig uitverkocht! 

Tickets - Borgoe Meets Parbo, vanaf €20.53


Wil jij op de hoogte blijven van aankomende evenementen en toekomstige winacties? Volg ons dan op Instagram en Facebook en schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!


[Beeld: Unsplash]

See Tickets Weekend Guide - 8, 9, 10 maart

Ben je klaar voor een weekend vol plezier, maar heb je nog geen concrete plannen? Geen zorgen! De nieuwste See Tickets Weekend Guide staat voor je klaar, boordevol tips voor de beste evenementen dit weekend, van 8 t/m 10 maart. Het weekend staat onder andere in het thema van muzieklegendes, met optredens vanuit The Story of George Michael en de Legends of Rock Tribute Tour. Als kickboksfan kun je zaterdag ultiem genieten op de voorste rij van de Glory Grand Prix, terwijl er voor de hiphopfan een geliefde artiest optreedt in Paradiso! 

THE STORY OF GEORGE MICHAEL BY CHARLY LUSKE - 8 maart
Met meer dan 100 miljoen verkochte platen wereldwijd en twee Grammy’s op zijn naam, is hij ongetwijfeld een van de grootste invloeden in de muziekindustrie: George Michael. Vrijdag 8 maart vertelt de tributeband Charly Luske in het Pop & Cultuurpodium in Purmerend het levensverhaal van de succesvolle zanger uit de jaren ‘80 en ‘90. Wat deze avond zo speciaal maakt is de combinatie aan storytelling en live muziek. De tributeband zal niet alleen zijn grootste hits zoals ‘Wake Me Up Before You Go go’, ‘Freedom’ en ‘Careless Whisper’ zingen, maar ook op een respectvolle en humoristische manier zijn levensverhaal vertellen. Zo komen er verschillende thema's van zijn leven voorbij; van de strijd om serieus genomen te worden als artiest, grote schandalen die zijn pad kruisten, tot het intense leven als tieneridool. Dus ben jij grote fan van het popicoon? Haal vandaag nog je ticket!

Tickets: The Story of George Michael, vanaf €26.70

LEGENDS OF ROCK TRIBUTE TOUR - 8 maart 
Vrijdag 8 maart gaan we terug in de tijd! De internationale Legends of Rock Tribute Tour komt namelijk naar Café-Zaal Overberg in Sint-Michielsgestel. Deze Roadhouse Rock-editie is de droom van elke rock fan; de tribute tour komt namelijk met het allerhoogste niveau met de absolute top van tributebands. De avond staat in het teken van drie van de grootste iconen in de muziekindustrie, die zeker geen introductie nodig hebben: AC/DC, The Rolling Stones en Aerosmith! Zij worden gepresenteerd door topbands die met ontzettend veel passie diverse muzikale hoogstandjes zullen spelen en een buitengewone en nostalgische sfeer weten te creëren onder het publiek. Boys in The Attic zal de avond aftrappen met een uitvoering van Aerosmith, die gevolgd wordt door een uitvoering van The Rolling Stones door Sticky Fingers, en last but not least sluiten we de avond af met AC/DC uitgevoerd door High Voltage. Hier moet je bij zijn!

Tickets: Legends of Rock Tribute Tour, vanaf €25.00 

GLORY GRAND PRIX - 9 maart 
Gaat jouw hart ook sneller kloppen van kickboxen? Dan hebben we goed nieuws: zaterdag 9 maart komt The Glory Heavyweight Grand Prix naar het GelreDome in Arnhem! Tijdens dit legendarische sportevenement zullen acht veelbelovende namen in de kickboxwereld het tegen elkaar opnemen voor een eendaagse toernooi. Met meerdere wereldtitels op zijn naam kun je niet aan hem ontkomen, onze Nederlandse trots: Rico Verhoeven. De succesvolle kickboxer staat zaterdag in het stadion om te laten zien wat hij in huis heeft. Nog een grote en veelbelovende naam uit ons vaderland zal zaterdag in de ring staan, namelijk de Nederlandse kickboxer Levi Rigters. De tweevoudig Enfusion wereldkampioen heeft aanzienlijke successen geboekt en daarmee zijn plek op dit toernooi zeker verdient. Met een indrukwekkende record van wel 65 overwinningen en slechts 1 nederlaag, is de Azerbeidzjaanse Bahram Rajabzadeh een opvallende deelnemer in het toernooi.  Met nog 5 andere grote namen op de deelnemerslijst, zal jij zeker op het puntje van je stoel zitten! naar nog 5 andere grote namen kijken. Welke kickboxer denk jij dat er met de titel van Glory Heavyweight Champion vandoor gaat?

Tickets: Glory Grand Prix, vanaf €25.00 

CHIVV - 9 maart 
Zing jij ook alle Nederlandse hiphop hits mee? Dan zal je hem ongetwijfeld wel kennen: Chivv, voormalig lid van het Nederlandse rapduo SBMG. Het duo scoorde hit na hit met nummers zoals ‘Oeh Na Na’, ‘4x Duurder’ en ‘Lit’. Begin 2019 kwam er een einde aan het SBMG avontuur, maar Chivv is inmiddels volop aan het genieten van zijn solocarrière. En met groot succes! Met zijn bijdragen aan nummers zoals ‘Cartier’ met Dopebwoy, ‘JA!’ met Bizzey en ‘Beetje Moe’ met Kevin, weet hij meerdere malen de hitlijst weer te bestormen. Zaterdag 9 maart staat hij in Paradiso en zal hij Amsterdam laten zien hoe hij het publiek altijd weet te entertainen!

Tickets: Chivv, vanaf €23.00 

 

Wil jij op de hoogte blijven van aankomende evenementen en toekomstige winacties? Volg ons dan op Instagram en Facebook en schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!

 

[Beeld: Unsplash]

Ervaar de opwinding van deze 4 sport spektakels!

Sportfans, opgelet! Langzaam maar zeker mogen we ons verheugen op de opening van het festivalseizoen. Maar ook op het gebied van sport valt er de komende periode en verder in het jaar veel te beleven. Van kickboxen tot race wedstijden en voetbal, deze opwindende hoogtepunten mag je niet missen! 

Glory Grand Prix - 9 maart
Te beginnen met Glory Grand Prix, dat aanstaande zaterdag plaats vindt in de GelreDome in Arnhem! Voor degenen die houden van de brute schoonheid van vechtsporten, belooft de Glory Heavyweight Grand Prix een waar spektakel te worden. Tijdens dit toernooi nemen acht van de beste zwaargewichten ter wereld het tegen elkaar op. Met een record van 61-10 is regerende Glory Heavyweight Champion Rico Verhoeven de grote favoriet van het publiek. De 34-jarige kampioen was 5 jaar oud toen hij in aanmerking kwam met vechtsport en werd al lang voordat hij in 2012 tekende bij Glory in het vizier gehouden door zijn talent. Er zijn echter meerdere getalenteerde uitdagers, die maar al te graag de befaamde titel willen afpakken. Zo staan Levi Rigters, Tariq Osaro en Jamal Ben Saddik aanstaande zaterdag ook in de ring om te strijden voor glorie en roem; de titel van Glory Heavyweight Champion en een mooi bedrag van $500.000. Het toernooi is vanaf 18:00 uur live te streamen bij Videoland. Wil je de spanning van dichtbij mee maken? Goed nieuws, want er zijn nog tickets beschikbaar! 

Tickets: Glory Grand Prix vanaf €65,00

Hankook Voorjaarraces - 13 & 14 april
Is snelheid en pure adrenaline meer jouw ding en ben jij een auto(sport)liefhebber in hart en nieren? Dan is de Hankook Voorjaarraces zeker iets voor jou! Tijdens deze start van het raceseizoen wordt het circuit in Zandvoort compleet overgenomen met shiny cars en G-kracht. Zo zijn er verschillende races uit de Supercar Challenge, de Betcity Mazda MX-5 Cup, de Historische Monoposto’s en de Marcel Albers Memorial Trophy. Naast alle snelheidsduivels, gierende banden en verbrand rubber in de lucht, is er ook aandacht voor het visuele aspect. Zo kunnen de meest prachtige en flitsende raceauto’s op de paddock van dichtbij bekeken worden. Het belooft een meeslepende ervaring te worden! 

Tickets: Hankook Voorjaarraces vanaf €10,00

Strong Viking - 20 april | 15 & 16 juni | 21 & 22 september
Voor degenen die bereid zijn om hun fysieke en mentale grenzen te verleggen, is Strong Viking de ultieme uitdaging. Strong Viking organiseert obstacles run, waarbij je getest wordt om tot het uiterste te gaan. Verspreid over het gehele jaar zijn er meerdere edities. Zo heb je bijvorbeeld een modder editie, een water editie en een familie editie. Bij elke run heb je de keuze hoeveel kilometers je wenst af te leggen. Ga jij voor 8km of durf je 19km aan? Voor de echte die hards is er zelfs een parcours van 42k en een van 60km! De familie editie is standaard 4 kilometer. De eerst volgende editie begint op zaterdag 20 april en staat in het teken van modder. Verwacht modderige paden, steile hellingen en veel glibberige klimpartijen. Meer lezen over Strong Viking? Lees hier onze eerdere blog. Durf jij de strijd aan?

Tickets: Strong Viking vanaf €41,00

Camping van Oranje - 14 t/m 17 juni | 19 t/m 22 juni | 23 t/m 26 juni
Reis jij dit jaar mee met Oranje? Voor de voetbalfanaten is er niets beters dan een weekend vol voetbalgekte en gezelligheid bij de Camping van Oranje. Tijdens het EK 2024 in Duitsland komt er een officiële camping, die het Nederlandse elftal op de voet volgt. Zo komt er in de poulefase een camping in de buurt van Hamburg, Leipzig en Berlijn. Wat kan je verwachten? Natuurlijk live EK wedstrijden kijken! Maar ook pre-parties, optredens van Nederlandse artiesten en dj’s, sportactiviteiten en een Oranje sfeertje met boordevol gezelligheid. Bereid je voor op het aanmoedigen van je favoriete team en onderga de ultieme Oranje fan experience!

Tickets: Camping van Oranje vanaf €282,50


Kortom, het komende sportseizoen heeft voor elk wat wils. Dus trek je sportschoenen of voetbaltenue aan, zet het bier of fris koud, verzamel je vrienden en familie, en laat je meevoeren door de opwinding van deze fantastische sportevenementen!



[Beeld: GLORY]

See Tickets Weekend Guide - 1, 2, 3 maart

Voel jij de lentekriebels ook al opkomen? Start de nieuwe maand goed tijdens dit muzikale weekend! Van country tot techno, alle muziekgenres komen dit weekend aan bod. Vrijdag kun je bijvoorbeeld een nacht doorhalen in Complex, waar hard techno dj XRTN zal draaien. Of luister je liever de hele avond naar UK garage? Dan staat er een geweldige line-up aan UKG artiesten klaar in Paradiso, waar muziekplatform Pardon haar debuut zal maken. Daarnaast viert Don’t Let Daddy Know hun 10e jubileum in de Ziggo Dome en brengt Tyler Childers Amerikaanse country naar Paradiso.  

CLAYDRUM PRESENTS: XRTN - 1 maart
Vrijdag komt dj XRTN naar Complex om de boel op stelten te zetten met één van zijn bekende “all night long” edities! Techno liefhebbers kunnen zich verheugen op een hele nacht beuken van 23.00 tot 05.00 uur. XRTN heeft zijn talent voor hardtechno bewezen op vele bekende evenementen zoals Verknipt, Emporium en Decibel, en weet van elke show weer een onvergetelijke avond te maken! De early bird en regular tickets zijn al volledig uitverkocht. Wees er dus snel bij en haal vandaag nog je late ticket!

Tickets: Claydrum presents, vanaf €20.00

PARDON UK(G) SPECIAL - 1 maart
Op vrijdag 1 maart is het grote Paradiso debuut van muziekplatform Pardon! Pardon wijdt zich toe aan UK clubmuziek en voltooit met deze editie de trilogie reeks aan UK garage feesten.  Het platform pakt tijdens deze laatste editie uit met een veelbelovende line-up van zowel opkomende talenten als grote namen. Twee van de grootste namen in de UKG scene, Interplanetary Criminal en Special Request, zullen bijvoorbeeld B2B spelen. Beide artiesten hebben een indrukwekkende carrière achter de rug en al vaker B2B gedraaid. Tijdens deze UK(G) Special zal het tweetal voor het eerst samen spelen, dat wordt dus dubbel genieten! De Brits-Ghanese dj Tailor Jae heeft met haar “plays what she wants” mentaliteit een naam voor haarzelf gecreëerd in de Britse dj scene en vrijdag gaat ze Amsterdam laten zien wat ze in huis heeft. Daarnaast zal ook dj, producer en muzikant Eycee Paradiso op zijn kop zetten. Haar sound is een unieke mix van house, jungle, ukg, funk, electro en bass. Kortom, deze line-up wil je niet missen! De deuren openen om 23:59 uur. Bestel vandaag nog je ticket! 

Tickets - Pardon UK(G) special, vanaf €23.00

DON’T LET DADDY KNOW - 2 maart 
Don’t Let Daddy Know viert feest! Het is namelijk alweer het 10e jubileum van het geliefde dance festival. Zaterdag 2 maart tovert de Ziggo Dome zich om tot een groot dansparadijs met een paar van de grootste dj namen, een knallende sfeer en opwindende licht- en lasershows. Met een line-up aan top dj’s trekt het evenement al jarenlang dansliefhebbers vanuit de hele wereld. Om deze belangrijke mijlpaal groots te vieren, zet DLDK een nieuwe standaard voor de 2024 festivalervaring met een spectaculaire line-up. De Nederlandse dj Hardwell weet met zijn mix van EDM, techno, big room house, electro house en hardstyle al jarenlang de dj-scene volledig te veroveren. Na een afwezigheid van bijna 4 jaar, keert de dj in 2022 weer terug om te doen waar hij het beste in is: onvergetelijke shows neerzetten. Daarnaast zal zijn collega Nicky Romero, één van de grootste namen uit de dancewereld en bekend van onder andere samenwerkingen met Hardwell, David Guetta en Calvin Harris, het jubileum compleet maken. Dus wil jij dansend de nieuwe maand in? Wees er dan snel bij, want 99% van de tickets zijn al uitverkocht! 

Tickets - Don't Let Daddy Know, vanaf €69.00

TYLER CHILDERS IN PARADISO - 3 maart 
Is countrymuziek ook jouw guilty pleasure? Dan zal je hem vast al kennen: Tyler Childers. Dit weekend kan je niet één, maar twee avonden genieten van zijn meeslepende muziek in Paradiso in Amsterdam. De Amerikaanse country artiest brak in 2017 door met zijn studioalbum "Purgatory". Één van de dingen die hem onderscheidt in de country scene, is zijn succes in het mixen van traditionele country, bluegrass en folk. Childers blijft constant de grenzen van genres verkennen en hiermee heeft hij fans over de hele wereld veroverd. Afgelopen september bracht hij zijn gloednieuwe album “Rustin’ In The Rain” uit. Hij weet zijn luisteraars mee te slepen door zijn rauwe stem en mooie teksten, voornamelijk over persoonlijke ervaringen en maatschappelijke kwesties. Childers is niet de enige die op het podium zal staan. De Amerikaanse artiest neemt een special guest mee, namelijk mede country muzikant John R Miller. Meld je snel aan voor de wachtlijst en wie weet hoor je jouw favoriete nummers zoals “Feathered Indians” en “All Your’n” zondag wel live!

Tickets - Wachtlijst 3 maart, vanaf €28.00


Wil jij op de hoogte blijven van aankomende evenementen en toekomstige winacties? Volg ons dan op Instagram en Facebook en schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!



[Beeld: Unsplash]

See Tickets Weekend Guide - 23, 24, 25 februari

Het weekend staat voor de deur! In onze nieuwe See Tickets Weekend Guide tippen we je over de leukste evenementen om samen met vrienden of vriendinnen heen te gaan of samen met je date. Dit weekend is er weer van alles te beleven; van festivals tot beurzen en pop-up restaurants. Wat ga jij dit weekend doen? 

A State of Trance - 23 & 24 februari
A State of Trance pakt dit weekend flink uit! Het grootste trancefestival, dat in 2001 is opgericht door Armin van Buuren, vindt dit jaar plaats in Rotterdam Ahoy met als thema Destination. Wat kan je allemaal verwachten? Een dikke line-up met meer dan 50 artiesten, waaronder Armin van Buuren zelf, Vini Vici b2b, Maddix, Laura van Dam en Benwal. Naast het nachtprogramma wat je van ASOT gewend bent, vindt er deze editie ook een volledig dagprogramma plaats. Tijdens A State of Trance by Day worden er verschillende te gekke activiteiten georganiseerd. Zo worden er demosessies, masterclasses en Q&A’s met artiesten gehouden, met onderwerpen zoals mentale gezondheid, community building en hoe je een track produceert. Ook staat er een speciale yogasessie op de planning en kan je zelf onderdeel uitmaken van het artwork van ASOT door jezelf te laten fotograferen. Ben jij dit weekend wel in voor een feestje? Trommel je vrienden op, want hier moet je bij zijn!

Tickets: ASOT vanaf €84,00

Heroes Made in Asia - 24 & 25 februari
Ben jij fan van Demon Slayer? Behoort takoyaki tot een van jouw lievelingssnacks? Of kan jij de hele middag The Legend of Zelda spelen of luisteren naar de Koreaanse boyband BTS? Dan kan jij dit weekend je hart ophalen tijdens Heroes Made in Asia! Fans van Aziatische popcultuur zijn dit weekend van harte welkom in de Evenementenhal Gorinchem, die omgetoverd wordt tot een walhalla van alles wat met Azië te maken heeft. Zo staan er verschillende activiteiten op het programma, zoals een Pokemon Unite e-sports wedstrijd, een k-pop dansworkshop of een manga tekenworkshop en een cosplay wedstrijd. Daarnaast kan je kunstwerken van exposanten bekijken, Aziatische producten kopen zoals groene thee KitKat maar ook cosmetica, en genieten van lekker eten bij de food court natuurlijk. Ook zijn er bijzondere gasten uitgenodigd waarmee je op de foto kan of die je om een handtekening kan vragen, zoals Michaela Jill Murphy (ook wel bekend als Jessie Flower) die de stem van Toph insprak in de geanimeerde Nickelodeon serie Avatar: The Last Airbender. Kortom, veel te zien en te doen! Haal snel je entree ticket via onze site. 

Tickets: Heroes Made in Asia vanaf €21,00
Let op: speciale tickets, zoals een Meet & Greet ticket, zijn enkel via made-in-asia.nl verkrijgbaar.

Pop-up Restaurant in De Zwarte Silo - 24 februari
De Zwarte Silo in Deventer is vooral bekend als een plek om uit te gaan en te genieten van concerten. Aankomend weekend wordt de partyzaal echter omgetoverd tot een sfeervol pop-up restaurant waar je lekker lang kan tafelen! In samenwerking met Fine Food Factory is er een zorgvulidg menu samengesteld, waarbij je kan kiezen uit een 4 of 5-gangen diner met een bijpassend wijnarrangement. Tijdens dit unieke pop-up restaurant is er plek voor 100 gasten. De vrijdag is inmiddels helemaal vol. Wees er dus snel bij als je deze culinaire ervaring niet wilt missen en geniet zaterdagavond van een gezellig of romantisch diner!

Tickets: Pop-up Restaurant vanaf €10,00

DJ Rush, Festimi Soundsystem en meer in Het Sieraad - 24 februari
Nog een uitgaanstip nodig voor dit weekend? In Het Sieraad in Amsterdam gaan ze aanstaande zaterdag back to the roots van housemuziek! De headliner van de avond is de Amerikaanse DJ Rush, die ook bekend is onder de namen Isaiah Major, Major Rush en Russian Roulette. DJ Rush is al heel wat jaren actief in de house- en technoscene en heeft het begin van de Chicago House meegemaakt. Van draaien in de legendarische Warehouse in Chicago tot draaien op Awakenings, Love Parade en Tomorrowland. De dj is ondertussen een waar icoon van de elektronische muziek geworden. Niemand minder dan de Nederlandse Titia is de perfecte match voor deze avond, die bekend staat om haar voorliefde voor house uit Chicago en Detroit uit de jaren 80. Door house, acid en af en toe italodisco te mixen, heeft ze haar eigen rauwe, authentieke geluid gecreeërd, die haar heeft gebracht naar TrouwAmsterdam, De School, Shelter, Dekmantel Selectors, ZeeZout en meer. Ook Festimi Soundsystem, bekend op verschillende clubavonden en festivals, en opkomend talent PHIA staan op de line-up, die nieuwe geluiden weten te mixen met een goede dosis oldskool vibes. 

Tickets: Het Sieraad vanaf 24,00. 


Wil jij op de hoogte blijven van aankomende evenementen en toekomstige winacties? Volg ons dan op Instagram en Facebook en schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!



[Beeld: Heroes Made in Asia]

See Tickets Weekend Guide - 16, 17, 18 februari

De voorjaarsvakantie is in zicht! Dat betekent genoeg tijd om leuke activiteiten te ondernemen. In deze See Tickets weekend guide geven wij jou tips over een paar van onze leukste evenementen aankomend weekend, 16 t/m 18 februari. Of je nou zin hebt om dit weekend te dansen op vunzige deuntjes bij Club Paard in Den Haag of dat je liever de hele dag rondkijkt op de Huishoudbeurs in de RAI Amsterdam, er zit voor iedereen wat tussen!

VUNZIGE DEUNTJES - 16 februari
Start het weekend met een vunzige beat! Pak je meest feestelijke outfit maar uit de kast, want vrijdag 16 februari is Club Paard dé plek om de hele nacht te dansen op vunzige deuntjes. De diverse line-up aan dj’s garandeert je een spectaculair feest met een combinatie van hiphop, R&B, dancehall en afro. Van 23:30 tot 04:45 uur luister je naar onder anderen dj WEF, Vunzige Deuntjes Soundsystem en Nayla. Wellicht ken je ze al van grote samenwerkingen met artiesten zoals Bokoesam en Childsplay: Vunzige Deuntjes Soundsystem. Het duo DJ/Producer Max Wallin en MC Earl Panka zet de club op zijn kop met heerlijke nummers. Met een basisplek op de mainstage van het Vunzige Deuntjes Festival, heeft WEF ondertussen bijna elke eclectic club of festival in Nederland veroverd. Haar talent voor het mixen van verschillende muziekgenres in een perfect overflowing beat maakt haar een loyale dj van festivals zoals Mysteryland en Amsterdam Open Air. Klinkt dit ook voor jou als muziek in de oren? Haal dan snel je ticket! 

Tickets: Vunzige Deuntjes vanaf €16,50

HUISHOUDBEURS - 17 februari
Van 17 t/m 24 februari is het weer zover, de jaarlijkse Huishoudbeurs keert terug! Voor een week lang wordt RAI Amsterdam omgetoverd tot een wereld vol met lifestyle, vrije tijd en huishoudproducten. Met talloze workshops, presentaties en entertainment is er ontzettend veel te beleven. Kun jij bijvoorbeeld niet wachten tot het zomer is? In hal 5 kan je van 11.00 tot 18.00 uur genieten van het Ibizaplein; waan in de relaxte sfeer van Ibiza of koop je nieuwste lente of zomer outfit. Liever je geluk beproeven? Misschien is jouw entreekaart wel geld waard! Om daarachter te komen kan je tussen 11.00 en 18.00 uur langskomen in hal 1 bij de Staatsloterij stand en je ticket laten scannen. Wordt dit jouw geluksdag? Dus heb jij nog geen plannen zaterdag? Bestel vandaag nog je ticket.

Tickets: Huishoudbeurs vanaf €17,95

NK INDOOR ATLETIEK - 17 februari 
Staan jouw goede voornemens dit jaar in teken van sport en gezondheid? Dan zal het NK indoor atletiek gegarandeerd een motivatie boost geven aan een actieve levensstijl. Zaterdag 17 februari kun je als sportliefhebber de hele dag genieten van topatletiek in Omnisport, Apeldoorn. De openingsceremonie gaat van start om 09:45 uur. Als atletiek fanaat kun je vooraan zitten bij diverse wedstrijdonderdelen zoals de finale van polsstokhoogspringen en kogelstoten. Om 18:50 begint het laatste onderdeel van de dag: de 60 meter sprint finale van de vrouwelijke atleten. Koop snel je ticket voor zaterdag 17 februari, want zondag is al volledig uitverkocht!

Tickets: NK Indoor Atletiek vanaf €10,00

SUZAN & FREEK - 18 FEBRUARI
Ongetwijfeld heb je één van hun vele hits gehoord op de radio, of misschien ben je al een super-fan, je kan in ieder geval niet aan ze ontkomen: het iconische Nederlandse muziekduo Suzan & Freek. In 2018 braken ze door met hun zelfgeschreven debuutsingle “als het avond is”. Dat was nog maar het begin, het getalenteerde duo veroverde niet alleen elkaars hart maar ook dat van vele Nederlandse muziekliefhebbers. Met hit na hit hebben ze de Ziggo Dome maar liefst 4 keer uitverkocht! Sluit jij dit weekend af met je favoriete nummers zoals “Blauwe dag” en “Kwijt” in Paradiso? Meld je nu aan voor de wachtlijst en wie weet zie jij ze zondagavond live in Amsterdam’s mooiste muziek locatie Paradiso. 

Wachtlijst: Suzan & Freek vanaf €42,50


Wil jij op de hoogte blijven van aankomende evenementen en toekomstige winacties? Volg ons dan op Instagram en Facebook en schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!



[Beeld: Unsplash]

See Tickets Weekend Guide - 26, 27, 28 januari

Nog geen plannen dit weekend, maar wel zin om wat leuks te doen? In de See Tickets Weekend Guide tippen we je over de leukste events die de aankomende weekend plaats vinden. Van techno- en house festivals tot Nederlandse volkmuziek en fusionmuziek, dit weekend kan je genieten van de beste muziek op de volgende plekken!

AWAKENINGS - 27 januari
Het duurt nog even tot het festivalseizoen van 2024 is geopend, maar Awakenings trapt het nieuwe jaar aankomende weekend alvast af en geeft een voorproefje op de zomer. Niet één, maar twee festivals worden er zaterdag gehouden: By Day en By Night. Hiervoor keert het technofestival terug naar het Klokgebouw in Eindhoven. Van 13:00 tot 22:00 zijn de deuren geopened voor de dagvlinders en van 23:30 tot 07:00 voor de nachtbrakers. Op de line-up staan overdag onder andere Joris Voorn, Marcel Dettman, Job Jose en Hadone. In de nacht kan je genieten van Nina Kraviz, Kobosil, Paula Temple en Talismann. Zin om zaterdag te beuken op deze techno legendes? De laatste tickets gaan er nu uit! Meer weten over Awakenings en alvast vooruit blikken op Awakenings Summer Festival? Check onze In de Spotlight hier!

Tickets: AWAKENINGS vanaf €66,95

PLOEGENDIENST Winterfestival - 27 januari
Ook in Breda wordt het nieuwe jaar afgetrapt met een frisse ploeg arbeiders! Kom jij dit weekend de werkplaatsen ontdekken op het Ploegendienst Winterfestival? Met vier verschillende (en verwarmde) area’s, is iedereen welkom voor een productieve dag. De Zoutopslag, Het Magazijn, De Twerkplaats en De Energie Centrale moeten goed onder handen genomen worden en daarvoor hebben ze jou nodig! Op het werkrooster staan onder andere Roi Perez, Carista, SPFDJ, Helena Hauff en nog veel meer. Werken was nog nooit zo leuk geweest!

Tickets: PLOEGENDIENST Winterfestival vanaf €59,95

Mart Hoogkamer in P3 - 27 januari
In 2020 krijgt Mart Hoogkamer in één klap internationale bekendheid als een video waarin te zien is hoe hij op het strand in Spanje het nummer ‘Unchained Melody’ zingt, viraal gaat. Het bekende filmpje kan je niet ontgaan zijn en moet ook zeker op jouw tijdlijn of feed hebben gestaan! Vanaf dat moment krijgt de carrière van de Leidse volkszanger een flinke boost. Een jaar later brengt de zanger het nummer ‘Ik Ga Zwemmen’ uit waarmee hij de eerste plek in de Nederlandse top 40 bereikt. Fans die de volkszanger wat beter kennen, weten dat Mart Hoogkamer hiervoor al een muzikale loopbaan had. Zo deed hij mee aan het programma Kinderen Zingen Met Sterren en Hollands Got Talent. Bij beide programma’s eindigde hij in de finale als tweede. En in 2017 bracht hij zijn eerste single ‘In Mijn Droom’ uit. Met Willy Alberti als bijnaam, vanwege de overeenkomsten in het stemgeluid, staat Mart Hoogkamer als een ware entertainer op het podium. Aanstaande zaterdag treedt de zanger op in Purmerend!

Tickets: Mart Hoogkamer in P3 vanaf €34,20

Kamaal Williams in Paradiso - 28 januari
Zin om je weekend met goede vibes af te sluiten? Aankomende zondag speelt de toetsenist Kamaal Williams in de Grote Zaal van Paradiso. Wellicht dat je hem ook kent als dj Henry Wu of als onderdeel van het jazz-funkduo Yussef Kamaal, dat hij samen met Yussef Dayes vormt. Onder zijn huidige naam mixt de Zuid-Londenaar jazz, funk, broken beat en house samen met Braziliaanse ritmes, waar je niet stil op kan staan. In september 2023 bracht hij zijn derde album ‘Stings’ uit, waarmee hij een nieuwe standaard zet voor fusionmuziek. In Paradiso kan je zondagavond genieten van vrijwel een volledig geïmproviseerde liveshow!

Tickets: Kamaal Williams in Paradiso vanaf €28,00

Wil jij op de hoogte blijven van aankomende evenementen en toekomstige winacties? Volg ons dan op Instagram en Facebook en schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!



[Beeld: Unsplash]

In de Spotlight: AWAKENINGS

Al meer dan 25 jaar knalt Awakenings als hét Walhalla van de techno-scene! Met hun grensverleggende evenementen, die wereldwijd behoren tot de absolute top, weet de organisatie jaarlijks meer dan 300.000 techno liefhebbers van over de hele wereld bij elkaar te verzamelen. Awakenings bewijst ieder jaar weer opnieuw dat zij de onbetwiste pioniers zijn op het gebied van het organiseren van techno evenementen. Vorige week kondigde de organisatie de mega line-up van het driedaagse Summer Festival aan, maar dat is nog lang niet alles wat Awakenings dit jaar allemaal op de planning heeft staan!

Awakenings Summer Festival
Van Amelie Lens tot Kobosil, zet je schrap voor het Awakenings Summer Festival want de line-up is gigantisch! Het festival trekt elke zomer duizenden bezoekers aan uit meer dan 80 landen en is het hoogtepunt van de Europese techno muziekkalender. Tijdens deze jaarlijkse techno-explosie treden er meer dan 120 artiesten op verspreid over verschillende area’s. De kans is groot dat jij hier ook een keer geweest bent! En mocht dat niet zo zijn, laat 2024 dan het jaar zijn voor een bezoekje aan het festivalterrein in Hilvarenbeek. Van 5 tot 7 juli kan je genieten van en dansen op de meest hypnotiserende en hardste beats van de bekendste dj's zoals 999999999, I Hate Models, Joris Voorn, DJ Heartstring, Fredy K en de legendarische Adam Beyer. Van house tot techno, deze zomerse rave gaat non-stop door van zonsondergang tot zonsopgang en dan opnieuw! De volledige line-up vind je hier

Tickets: Awakenings Summer Festival vanaf €59,40

Awakenings Eindhoven
Eerder de magie van Awakenings ervaren? Aankomend weekend staat er weer een editie van het technofestival op de planning. Ideaal om het nieuwe jaar af te trappen! Voor deze editie keert het festival terug naar het monumentale Klokgebouw in Eindhoven, waar je de hele dag én nacht kan doorfeesten. Op zaterdag 27 januari zal er overdag de lekkerste house, tech-house en hard techno sets voor je gedraaid worden. In de nacht vind er een shift in het beukgehalte plaats en is het programma meer gericht op techno en hard techno. Ga jij dit weekend naar Awakenings By Day of By Night?

Tickets: Awakenings Eindhoven vanaf €66,95

Awakenings Easter
Voor degenen die de allereerste Awakenings-ervaring willen (her)beleven of meer in de mood zijn voor een goed feestje dan in eieren zoeken met Pasen, is er het Awakenings Easter festival. De organisatie organiseert dit festival al sinds 1997! De Awakenings Easter editie wordt traditiegetrouw in de Westergasfabriek in Amsterdam gehouden, waar je dit jaar artiesten tegenkomt die hun onderscheidende sound naar het iconische gebouw brengen, zoals Klangkuenstler, Dax J, Pan-Pot, SPFDJ en nog veel meer!

Tickets: Awakenings Easter vanaf €69,50

Oorsprong van Awakenings
Voor alle die-hard fans van elektronische muziek is Awakenings zowel binnen Nederland als daarbuiten een begrip. De allereerste editie vond 27 jaar geleden plaats rond Pasen en Awakenings heeft zich door de jaren heen ontpopt als de koning van technofeesten. Dat de naam van het festival gelinkt is aan Pasen is geen toeval. Rocco Veenboer, de organisator van Awakenings, wist eigenlijk helemaal niet wat het Paasfeest inhield. Het besef dat Pasen staat voor de wederopstanding van Jezus inspireerde de naam 'Awakenings', hallelujah!

Techno tempel Westergasfabriek
De eerste raves vonden plaats in de magische Westergasfabriek in Amsterdam. Van 1997 tot 2000 was het de ultieme spot voor alle iconische Awakenings feesten, totdat het tijdelijk dicht ging voor renovatie. Tijdens deze periode vonden de feesten voornamelijk plaats in Now&Wow in Rotterdam en de NDSM in Amsterdam. In 2005 keerde Awakenings officieel terug naar de Westergasfabriek, waar ze sindsdien de meest knallende feesten organiseren. Hiermee is de Westergasfabriek onlosmakelijk verbonden aan Awakenings!

DJ legende Adam Beyer
Binnen de Awakenings-gemeenschap is de Zweedse dj Adam Beyer een ware legende geworden. Beyer behoort al drie decennia aan de dj top en heeft bijna in elke club en op elk festival over de hele wereld opgetreden. De dj, die ook een eigen platenlabel genaamd Drumcode heeft, is de eerste artiest die 100 keer op Awakenings heeft gedraaid en is daarmee de dj die het vaakst achter de decks staat op Awakenings-evenementen. Ook dit jaar zal Adam Beyer op de line-up van Awakenings te vinden zijn!


Welk Awakenings-evenement staat dit jaar op jouw planning?


[Beeld: AWAKENINGS]

Deze artiesten moet je checken op ESNS 2024!

Ben jij al aan het aftellen voor ESNS (Eurosonic Noorderslag) 2024? Nog eventjes en het grootste showcasefestival van Europa strijkt weer neer in Groningen. Van 17 tot 20 januari kan je genieten van 294 artiesten uit heel Europa tijdens de alweer 38e editie van het festival. Ook See Tickets is enorm fan en er uiteraard weer bij. Van soul tot house en country, ontdekt de gaafste acts van het moment en artiesten die op het punt staan om door te breken. Check snel de tips van onze See Tickets collega’s!

Sekou | woensdag 17 januari | 20:10 - 20:50 | Forum, Rabostudio
Als er een artiest is waarvan we de komende tijd veel van verwachten te horen, dan is het wel de 19-jarige Sekou uit Leicester. De jonge ster heeft op TikTok en Instagram een grote fanbase opgebouwd met covers van onder andere Sam Smith en Adele. Nog voordat hij zijn eerste nummer ooit had uitgebracht, tekende hij op 16-jarige leeftijd bij een label, werd hij door BBC getipt als ‘artist to watch’ en gaf hij zijn eerste live-optreden in 2022 op het befaamde Glastonbury festival. Een jaar later bracht hij zijn eerste single ‘Better Man’ uit. Sekou combineert klassieke soul en jazz met hedendaagse pop en brengt hiermee een verfrissende eigen sound, die je zeker een keer live moet horen!

CMAT | woensdag 17 januari | 22:10 - 22:50 | Stadsschouwburg
Voor de muziekliefhebbers die de combinatie van humor en melancholie en een portie zelfreflectie kunnen waarden, staat woensdagavond CMAT op het programma. CMAT, oftewel Ciara Mary-Alice Thompson, komt oospronkelijk uit Dublin en maakt countrypop die een blik op leven werpt. Met haar betoverende stem zingt ze over coming-of-age avonturen, liefdesleed, eenzaamheid en andere herkenbare situaties. Dit doet ze met een humoristische knipoog, maar de boodschap is duidelijk. Sta klaar om omvergeblazen te worden door de energie en talent van deze Ierse artiest!

The Vices | donderdag 18 JAN | 20:15 - 21:00 | ESNS Air
Meer een rock-’n-roller? The Vices zijn geen vreemde op het ESNS podium. De Nederlandse rockband uit Groningen trad in 2020 ook al op tijdens ESNS en in 2021 tijdens de eerste digitale editie. De band maakt een contrasterende mix van Britpop en surfrock. Hun muziek wordt ook wel omschreven als het liefdeskind van Cage the Elephant en The Strokes. Afgelopen jaar brachten ze hun tweede album ‘Unknown Affairs’ uit. Verwacht schreeuwende gitaren, een explosieve energie en kinderlijk plezier!

Viji | vrijdag 19 januari | 16:10 - 16:30 | PLATOSONIC (Plato & CC)
Vanilla Jenner, zoals Viji eigenlijk heet, was op jonge leeftijd al op zoek naar een manier om haar stempel te drukken op de wereld. De Oostenrijks-Braziliaanse artiest verliet op 15-jarige leeftijd Oosterijk om haar dromen na te jagen. Haar obsessie met Californië en popcultuur, liefde voor de 90’s en grunge fashion en haar ambitie om het ver te schoppen, komen mooi bij elkaar in een geheel eigen nieuwe stijl. Deze typeert zich als een mix van alt-pop, lo-fi indie en dromerige 90’s klanken. Viji, die inmiddels in Londen woont na een tijd in Colorado en Brazilië gewoond te hebben, co-produceert al haar eigen muziek, waarbij ze meestal eerst demo’s maakt en met instrumenten speelt voordat ze de vocalen inbrengt. 

Je kan Viji ook vrijdag live zien in All Round van 20:50 tot 21:30!

Joost | vrijdag 19 januari | 23:15 - 00:00 | ESNS Air
Joost Klein vertegenwoordigt dit jaar Nederland op het Eurovisiesongfestival dat op 7 mei van start gaat. Tijdens ESNS kan je alvast een voorproefje nemen! De artiest, die uit Friesland komt, begon op 10-jarige leeftijd met zijn YouTube-kanaal EenhoornJoost waarmee hij zijn creativiteit de vrije loop kon laten gaan en waarop hij vlogs en sketches deelde. Dit verliep aardig goed en in 2015 had tiener Joost al 88.000 abonnees. Uiteindelijk maakte zijn liefde voor muziek de weg vrij voor een nieuwe carrière als zanger en is Joost uitgegroeid tot een groot fenomeen. Zijn nummers ‘Friesenjung’ en ‘Droom Groot’ zijn grote hits geworden, die je ongetwijfeld gehoord moet hebben. Verwacht een spectaculair optreden, want Joost staat er bekend om er een dik feest van te maken!

Amber Broos | zaterdag 20 januari | 01:30 - 02:45 | MAAS
Ben jij van wat meer stevige beats en heb jij zin om volledig uit je dak te gaan tijdens ESNS? Dan mag Amber Broos zeker niet ontbreken op je lijstje. De Belgische dj is een rijzende ster in de technowereld en wordt gekenmerkt door haar energieke tunes en blije dansjes op het podium. En die talent heeft ze niet van een vreemde! Als 12-jarige begon Amber al met plaatjes mixen door haar vader, Joeri Broos, die zelf ook dj en producer is. Een jaar later won ze een dj wedstrijd, waardoor ze als winnaar persoonlijke begeleiding van de Nederlandse top-dj Robert Abigail kreeg. Inmiddels heeft de 22-jarige Amber Roos al op grote festivals gedraaid zoals Tomorrowland, Rock Werchter en Pukkelpop. We zijn benieuwd wat haar verdere carrière brengt!

Ritse | zaterdag 20 januari | 22:45 - 23:00 | Oosterpoort
Nog een creatieveling uit Friesland, is de energieke Ritse! De Fries wilde ooit professionele skateboarder worden en was goed opweg naar een succesvolle modellencarrière, na in 2017 tweede te worden in het programma Holland’s Next Top Model. Hoewel muziek maken nooit zijn droom was, blijkt dit uiteindelijk wél zijn passie te zijn. Door zijn muzikale vriendengroep waarmee hij als 18-jarige een nummer schrijft over zijn eerste auto, komt Ritse in aanmerking met een nieuwe wereld. Hier proeft hij de energie van optredens geven en slaat de knop om. In 2019 vormt Ritse samen met twee andere jongens de hiphop groep Fokke Simons. Na drie succesvolle jaren besluit Ritse een solocarrière te beginnen en brengt hij afgelopen november zijn eerste debuut-EP ‘Keetfeest’ uit. Ritse heeft zijn eigen sound vrij snel gevonden: een mix van pop, rock, techno, hardcore en lyrics met een vleugje humor. “Hij is knap” is daarnaast nog een argument van een van onze See Tickets collega’s, mocht je nog niet overtuigd zijn om zaterdag de Fries live te bewonderen! 


Bekijk hier de volledige line-up. Houd onze Instagram in de gaten voor meer aanbevelingen en deel jouw ESNS ervaring met #ESNSseetickets! Nog op zoek naar een ticket? Houd de officiële resale platform in de gaten. 



[Beeld: ESNS]