Ramadan Conference 2020

AFAS Live, Amsterdam.

Sinds 2019 hoort Ramadan Conference thuis in het rijtje van conferences. Een uitverkochte theatertour en een goed bekeken televisie-uitzending op NPO 1 zijn voor Najib Amhali en Anuar redenen genoeg om terug te keren met een nieuwe voorstelling.

Tijdens Ramadan Conference betreden de drie cabaretiers, met elk hun eigen ervaringen met de ramadan, het podium. Met een kritische blik op de maatschappij hebben de mannen een scherpe voorstelling gemaakt, die iedereen gaat laten lachen. Maar wel met de belangrijke boodschap: ‘Heb uw naaste lief!’

Ramadan Conference, ook wel beschreven door Trouw als: ‘Een vrolijke en hilarische show over de ramadan!’, zal zondag 5 april te zien zijn in AFAS Live, voor een show met extra spektakel!

Meer informatie over Ramadan Conference 2020

Dit jaar nodigen Najib en Anuar een nieuwe gast uit, namelijk niemand minder dan cabaretier en stand-up comedian Roué Verveer (Gabbers, Caribbean Combo)!
Voor de christelijke Roué valt het vasten iets zwaarder, dan zijn voorganger Rayen Panday. Terwijl hij honger heeft, bespreekt hij met Najib en Anuar op gevatte wijze de huidige positie van de vastenmaand en laten de mannen geen moment voorbij gaan om ook de actualiteiten even onder de loep te nemen.