Oh My! Music Festival 2020

Almere Strand, Almere.

Het succesvolle urban- en pop muziekfestival ?OH MY!' keert komende zomer terug op een nieuwe locatie. Zij verruilen het Amsterdamse ArenaPark voor het prachtige strand van Almere. Op zaterdag 18 juli treden verschillende grote namen zoals o.a. Burna Boy, A Boogie Wit Da Hoodie, Tyga, Lil Durk en Frenna aan op het strand van Almere.

Het succesvolle urban- en pop muziekfestival ‘OH MY!’ keert komende zomer terug op een nieuwe locatie. Zij verruilen het Amsterdamse ArenaPark voor het prachtige strand van Almere.

Op zaterdag 18 juli treden verschillende grote namen zoals o.a. Burna Boy, A Boogie Wit Da Hoodie, Tyga, Lil Durk en Frenna aan op het strand van Almere.

Naast de vier verschillende stages, waaronder een grote mainstage, afrostage en oldschool stage, is er dit jaar voor het eerst ook een ‘Silent Disco’ te vinden op het terrein van OH MY!. Tevens is er een ontzettend groot foodcourt met een lokaal en multicultureel karakter. Als de festivalbezoekers zich even willen onttrekken aan alle drukte kan dit met - of natuurlijk zonder - een waterpijp bij de speciale relax area. Kortom: op 18 juli hoef je, je tijdens OH MY! Music Festival geen moment te vervelen.

Dit evenement is enkel voor ouder dan 18en - Onder de 18en zullen er geen terugbetalingen gebeuren.

Meer informatie over Oh My! Music Festival 2020

Het succesvolle urban- en pop muziekfestival ?OH MY!' keert komende zomer terug op een nieuwe locatie. Zij verruilen het Amsterdamse ArenaPark voor het prachtige strand van Almere.

Op zaterdag 18 juli treden verschillende grote namen zoals o.a. Burna Boy, A Boogie Wit Da Hoodie, Tyga, Lil Durk en Frenna aan op het strand van Almere.