Maiden UniteD- Support act Powerized

Pop & Cultuurpodium P3, Purmerend.

De Nederlandse Iron Maiden fan club heeft Joey Bruers om een speciale show gevraagd; iets anders dan andere tribute of coverbands. Met muzikanten uit verschillende bands heeft hij een aantal vernieuwde akoestische Maiden nummers. De reacties hierop waren overweldigend. Het idee werd een show en alles veranderde in een project. Een project om alle soorten muzikanten en fans van over de hele wereld te verbinden en gezamenlijk de muziek te vieren. Met 5 studio albums en live optredens door heel Europa brengt dit project klassieke Iron Maiden nummers op een compleet vernieuwde manier. Akoestische vernieuwingen brengen de nummers iets wat Iron Maiden fans nooit aan hebben zien komen.

Meer informatie over Maiden UniteD- Support act Powerized

20:30 deur open | 21:15 aanvang | 01:00 einde

De Nederlandse Iron Maiden fan club heeft Joey Bruers om een speciale show gevraagd; iets anders dan andere tribute of coverbands. Met muzikanten uit verschillende bands heeft hij een aantal vernieuwde akoestische Maiden nummers. De reacties hierop waren overweldigend.

Het idee werd een show en alles veranderde in een project. Een project om alle soorten muzikanten en fans van over de hele wereld te verbinden en gezamenlijk de muziek te vieren. Met 5 studio albums en live optredens door heel Europa brengt dit project klassieke Iron Maiden nummers op een compleet vernieuwde manier. Akoestische vernieuwingen brengen de nummers iets wat Iron Maiden fans nooit aan hebben zien komen.

Ondertussen heeft de band met al meer dan 40 muziekanten hebben het podium of de studio mogen delen. Support act deze tour is Powerized.