Ecstatic Dance

Pop & Cultuurpodium P3, Purmerend.

Ecstatic Dance is een maandelijks terugkerend evenement, ook deze maand zal er dus weer een Ecstatic Dance zijn in P3. Na het grooste succes van de cacao-ceremonie zal er dit maal een blauwe lotus thee-ceremonie aanwezig zijn. Het lijdt geen twijfel dat de blauwe lotus een belangrijke rol heeft gespeeld in de cultuur van de oude Egyptenaren, en was in die tijd een heilige plant. Het is mild psychoactief en leidt tot spirituele ervaringen. Het bezit ook euforische en ontspannende effecten. Deze ceremonie wordt ondersteunt met een sound healing, en draait om opnemen, opladen, vernieuwen, uitrusten en dingen naar je toe trekken. Een complete mindset in het ZIJN.

Meer informatie over Ecstatic Dance

Ecstatic Dance is een maandelijks terugkerend evenement, ook deze maand zal er dus weer een Ecstatic Dance zijn in P3. Na het grooste succes van de cacao-ceremonie zal er dit maal een blauwe lotus thee-ceremonie aanwezig zijn.

Het lijdt geen twijfel dat de blauwe lotus een belangrijke rol heeft gespeeld in de cultuur van de oude Egyptenaren, en was in die tijd een heilige plant. Het is mild psychoactief en leidt tot spirituele ervaringen. Het bezit ook euforische en ontspannende effecten. Deze ceremonie wordt ondersteunt met een sound healing, en draait om opnemen, opladen, vernieuwen, uitrusten en dingen naar je toe trekken. Een complete mindset in het ZIJN.