Benefietconcert Simavi ''Hike for Health''

Pop & Cultuurpodium P3, Purmerend.

Sacha en Ruben organiseren in P3 Purmerend een benefietconcert voor Simavi Hike for Health. Met muzikanten uit Purmerend en omgeving en Amsterdam?, A Few Dutch and a Welshman, Jamie's acoustics, Stikkend Lampie, Rockin chairs, Omar la Reine, Renate Houtman Paul Lenders en Seb de Jong, Vince Charming, Gilbert Themen en DJ Murk maken we er een feestje van. Kaartverkoop en donaties gaan voor 100% naar het goede doel!

Meer informatie over Benefietconcert Simavi ''Hike for Health''

Even voorstellen. Wij zijn Sacha en Ruben, verliefd, verloofd en hebben samen 3 dochters. Wij hebben 14 schoonwater punten en vier toiletten in onze huizen. Vanzelfsprekend!! Toch? Nee! HELP ONS HELPEN.

Sinds mei 2019 hebben we ons gecommitteerd aan Simavi Hike for Health. Simavi is een internationale ontwikkelingsorganisatie die er voor wil zorgen dat kwetsbare mensen in arme en minder welvarende landen op basis van goede en volledige informatie zelf kunnen kiezen voor een gezond leven. Nepal kent de hoogste moedersterfte van Aziƫ. Van de 1.000 geboren kindjes sterven er in Nepal maar liefst 21, terwijl in Nederland maar 0,003% sterft. Gelukkig is de oplossing eenvoudig en met uw hulp goed te integreren. Daarom organiseren wij dit benefiet concert.

Met muzikanten uit Purmerend en omgeving en Amsterdam, A Few Dutch and a Welshman, Jamie's acoustics, Stikkend Lampie, Rockin chairs, Omar la Reine, Renate Houtman Paul Lenders en Seb de Jong, Vince Charming, Gilbert Themen en DJ Murk maken we er een feestje van.

Rond 23.00 volgt er een veiling onder leiding van veilingmeester Rutger van Houttum.
Als tegenprestatie gaan wij vanaf 11 maart 2020 50 km hiken in het Annapurna gebergte in de Himalaya. HELP ONS HELPEN!