André Hazes & band

Pop & Cultuurpodium P3, Purmerend.

André Hazes Junior, ook wel Dré, werd geboren als jongste kind van André Hazes en Rachel Hazes-van Galen. Hij groeide op in Vinkeveen, maar bracht een groot deel van zijn jeugd door in Amsterdam. Sinds 2013 is Hazes jaarlijks vaste gast bij de Holland zingt Hazes-concerten in de Ziggo Dome, een meezingspektakel waarin bekende Nederlandse artiesten hits zingen van zijn vader. Eind september 2014 raakte de carriere van Hazes in een stroomversnelling dankzij zijn deelname aan het zevende seizoen van De Beste Zangers van Nederland. In het programma vertolkte hij het nummer ‘Ik Leef Mijn Eigen Leven‘. Het leverde hem zijn tweede nummer 1-hit op en miljoenen views op YouTube. Begin 2016 kwam Hazes' vierde album, ‘Leef‘, uit. Op 7 en 8 januari 2017 gaf Hazes twee uitverkochte soloconcerten in het AFAS Live te Amsterdam. Op 27 mei dat jaar kwam zijn vijfde album, Wijzer, uit. Binnen een week stond de single ‘Wijzer‘ op nummer 1 van Nederlandstalige nummers. In oktober volgden twee nog grootser opgezette concerten in Ahoy Rotterdam. Door het succes besloot Hazes jaarlijks een concertreeks te geven in Ahoy. Daarmee is hij de jongste solo-artiest die meer dan 100.000 bezoekers naar de Rotterdamse concerthal wist te trekken. Van september 2017 tot februari 2019 was Hazes te zien in zijn eigen realitysoap, genaamd André Hazes: Ik haal alles uit het leven. Hierin werd de volkszanger samen met zijn gezin gevolgd door een cameraploeg. De titelsong van de serie, Ik haal alles uit het leven, groeide uit tot een hit.

Meer informatie over André Hazes & band

20:00 deuren open | 21:00 aanvang | 00:00 einde

Na meerdere succesvolle shows in Nederland's grootste zalen is Dré ook klaar om P3 op z‘n kop te zetten!

André Hazes Junior, ook wel Dré, werd geboren als jongste kind van André Hazes en Rachel Hazes-van Galen. Hij groeide op in Vinkeveen, maar bracht een groot deel van zijn jeugd door in Amsterdam.

Sinds 2013 is Hazes jaarlijks vaste gast bij de Holland zingt Hazes-concerten in de Ziggo Dome, een meezingspektakel waarin bekende Nederlandse artiesten hits zingen van zijn vader. Eind september 2014 raakte de carriere van Hazes in een stroomversnelling dankzij zijn deelname aan het zevende seizoen van De Beste Zangers van Nederland. In het programma vertolkte hij het nummer ?Ik Leef Mijn Eigen Leven'. Het leverde hem zijn tweede nummer 1-hit op en miljoenen views op YouTube.

Begin 2016 kwam Hazes' vierde album, ‘Leef‘, uit. Op 7 en 8 januari 2017 gaf Hazes twee uitverkochte soloconcerten in het AFAS Live te Amsterdam. Op 27 mei dat jaar kwam zijn vijfde album, Wijzer, uit. Binnen een week stond de single ‘Wijzer‘ op nummer 1 van Nederlandstalige nummers. In oktober volgden twee nog grootser opgezette concerten in Ahoy Rotterdam. Door het succes besloot Hazes jaarlijks een concertreeks te geven in Ahoy. Daarmee is hij de jongste solo-artiest die meer dan 100.000 bezoekers naar de Rotterdamse concerthal wist te trekken.

Van september 2017 tot februari 2019 was Hazes te zien in zijn eigen realitysoap, genaamd André Hazes: Ik haal alles uit het leven. Hierin werd de volkszanger samen met zijn gezin gevolgd door een cameraploeg. De titelsong van de serie, Ik haal alles uit het leven, groeide uit tot een hit.